Bekijk onze vacatures


Meewerkstage Marketing & Communicatie

Kom jij ons team versterken?

PowerSlim is een afslankconcept ontwikkeld in 2004 door diëtisten dat aangeboden wordt door ongeveer 450 PowerSlim coaches in België en Nederland en sinds 2017 in Duitsland en Oostenrijk. Het succes van het concept is de persoonlijke begeleiding van deze voedingscoaches. Het programma bestaat uit 120 koolhydraatarme en eiwitrijke producten en een uitgekiend behandelplan. Bijna honderdduizend mensen hebben wij kunnen begeleiden naar hun streefgewicht en een fitter leven en een veranderde levensstijl.  

Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven zijn we actief voor de operationalisering van PowerSlim in België en Nederland.

PowerSlim is een dynamische en snelgroeiende organisatie met zo’n 40 medewerkers. Dagelijks zijn wij bezig om de kwaliteit van het PowerSlim programma te waarborgen en de service naar onze coaches te verbeteren. Ons team bestaan uit gepassioneerde en hard werkende mensen die met het merk PowerSlim naar een hoger niveau tillen. Altijd met de wensen en behoeften van onze coaches en PowerSlimmers in het achterhoofd. Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van het PowerSlim team?

Wij zijn op zoek naar een Marketing & Communicatie stagiaire

Per september 2021 zijn wij opzoek naar een enthousiaste en creatieve communicatie stagiaire. Tijdens deze stage ga je aan de slag met o.a. het plaatsen van content in ons websitesysteem, help je bij het inplannen van berichten op onze social media kanalen, behandel je marketingaanvragen van PowerSlim coaches en help je bij het in druk zetten van marketingmateriaal. Je bent een helpende hand voor het marketingteam en draagt bij aan diverse fotoshoots en contentcreatie. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe creatieve ideeën voor onze eigen marketing en communicatie en die voor onze coaches.

Stage eisen:

  • Je bent creatief en ondernemend ingesteld
  • Je volgt een commerciële opleiding zoals commerciële economie of marketing/communicatie op HBO-niveau
  • Je bent fulltime beschikbaar (met eventuele ruimte voor een stageopdracht)
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Periode september 2021 t/m januari 2022

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige stage
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een divers, ambitieus  en leuk, jong team
  • Stagevergoeding à € 300,- per maand

 

Heb je interesse? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar marketing@powerslim.nl.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met 088-0664000.