Wat is PowerSlim?

Wat is PowerSlim?

  • Professionele begeleiding
  • Voedingsprogramma op maat
  • Lekker en gezond eten
  • Een gezonde levensstijl
Lekkere gerechten
Met begeleiding

Start vandaag

Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon?

Samen met PowerSlim krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!


Wat is PowerSlim?


Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk. Bij PowerSlim sta je er daarom niet alleen voor. Samen met je voedingscoach investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!


De voordelen van PowerSlim:


  • Een persoonlijk stappenplan
  • Intensieve begeleiding van je voedingscoach
  • Lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

Jouw PowerSlim voedingscoach


We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PowerSlim niet alleen te doen. Samen met een deskundige coach die je persoonlijk begeleidt, ga je er helemaal voor. Iemand die betrokken is bij jouw voedingsprogramma. Iemand die jou dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten, want die komen er vast.

Elke week bespreek je samen uitgebreid je vorderingen en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Weten wat de begeleiding van een PowerSlim coach voor jou kan betekenen? Vind een coach in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak!

Zoek jouw coach


Wat mag je eten?


De kracht van PowerSlim? Niet minder eten, maar anders eten. We weten hoe lastig het is om de juiste balans tussen verantwoord en lekker eten te vinden. Natuurlijk heb je geen zin in weinig of eenzijdig eten. Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je smakelijk én gezond leert eten. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl pas echt vol.

Het programma bestaat uit een voedingspatroon op basis van koolhydraatarme en eiwitrijke producten. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je leert wat gezond eten precies inhoudt en we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PowerSlim kun je een hele dag volop genieten.


Wat kost het?


Tijdens een intakegesprek bepaal je samen met je voedingscoach je doelstellingen. Afhankelijk hiervan stelt je coach een persoonlijk stappenplan samen waarmee jullie de komende tijd intensief aan de slag gaan. Je begint met een starterspakket, waarin je een variatie aan producten voor acht tot tien dagen vindt. Daarbij krijg je een kookboek vol smakelijke gerechten. Dit pakket kost €159,-

Afhankelijk van het opgestelde plan betaal je voor het aantal maaltijden dat je nodig hebt. In de eerste fase maak je het meest gebruik van de PowerSlim maaltijden. Een maaltijd kost per stuk ongeveer € 2,50. Heb je vijf producten nodig per dag? Dan kom je op € 12,50 per dag en rond € 90 per week. Deze producten vervangen grotendeels je dagelijkse maaltijden, dus die kosten kun je hier natuurlijk van aftrekken. In fase twee en drie bouw je de PowerSlim producten af. In deze periode blijven we natuurlijk intensief werken aan jouw doelen. Je coach staat altijd voor je klaar! Zo investeren we samen met jou in een blijvend resultaat.

Plan jouw intake met een coach

Klaar voor de start? Begin vandaag!

Zet vandaag samen met PowerSlim de eerste stap naar een gezonde lifestyle. Kies hieronder een voedingscoach bij jou in de buurt en maak een vrijblijvende afspraak.