Start als coach

Heb jij altijd al interesse gehad in gezonde voeding en afslanken? Lijkt het jou leuk om andere mensen te helpen en te coachen naar een gezond gewicht en een gezond voedingspatroon? Ben je ondernemend en ambitieus?

Het PowerSlim afslankconcept is een compleet uitgewerkt en startklaar concept waarmee je binnen minder dan 1 maand actief aan de slag kan als voedingscoach. Onze diëtisten leiden jou op tot PowerSlim voedingscoach en je wordt in het hele traject begeleid en ondersteund door jouw persoonlijke diëtiste / accountmanager. Samen zorgen we ervoor dat PowerSlim een succes wordt binnen jouw bedrijf. Ook als je geen bestaande onderneming hebt is het mogelijk om als PowerSlim voedingscoach aan de slag te gaan.

De afgelopen jaren is PowerSlim uitgegroeid tot het meest succesvolle afslankconcept van Nederland. Cliënten behalen fantastische resultaten met het programma, dit blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Samen met de intensieve begeleiding op het gebied van voeding, marketing en sales die je vanuit ons hoofdkantoor ontvangt, stelt dit je in staat binnen korte tijd een grote klantenkring op te bouwen.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze diëtisten / accountmanagers voor een vrijblijvend informatiegesprek en ontdek wat PowerSlim voor jouw bedrijf kan betekenen.