Vernieuwde receptuur

Havermout

Verpakkingseenheid: 7
 • Exclusief verkrijgbaar bij een PowerSlim coach
 • Bereik met de PowerSlim coach jouw doelen
Zoek een coach
Een goed begin van de dag! Deze verbeterde versie van de havermout is gemaakt van glutenvrije haver en verdient daarom het glutenvrij logo. Daarnaast is hij gezoet op basis van de natuurlijke zoetstof Stevia. Lekker met een beetje kaneel!
Allergeneninformatie: Bevat Koemelk. Kan sporen van Ei en Soja bevatten.
Dit product:
glutenvrij
info

Dit logo betekent dat het product volledig glutenvrij is (< 20 ppm). Dit maakt het geschikt voor mensen die allergisch zijn voor gluten of gluten willen vermijden vanwege de veronderstelde gezondheidseffecten.

soja-eiwitvrij
info

Soja-eiwitvrij:

Dit logo betekent dat er geen soja-eiwit in de ingrediënten zit.

Geschikt voor:

 • Mensen die soja willen vermijden vanwege de veronderstelde gezondheidseffecten
Bereidingswijze:

150 ml water in de shaker doen en mengen met de inhoud van 1 zakje. In een schaaltje 1,5 min in de magnetron verwarmen en vervolgens 1 min laten rusten.

Voedingswaarde
Havermout 100 g 31 g
Energie
KJ 1575 kJ 480,4 kJ
Kcal 373 Kcal 113,8 Kcal
Vet 4,1 g 1,3 g
verzadigd 2,2 g 0,7 g
Koolhydraten 15,2 g 4,6 g
waarvan suikers 3,1 g 0,9 g
Vezels 6,2 g 1,9 g
Eiwitten 65,6 g 20,0 g
Zout 0,6 g 0,2 g
Schrijf een reactie
Havermout Klantenreviews
 • Marianne

  40%
  Ik ben in september jl. begonnen met PowerSlim dus weet niet of ik de nieuwe versie van de havermout heb. Ik vond het niet lekker, maar vond in de powerslim agenda een recept voor havermoutpannenkoekjes. Dan is het goed te doen. Zeker met de karamel zeezout stroop.
 • Connie

  20%
  Helemaal eens met de anderen, de vernieuwde havermout is geen verbetering. Nietsvermoedend doosje geopend en op mijn manier gaan klaarmaken, in een pannetje. Het leek wel te schiften, heb het weggegooid. Op het doosje stond niets over vernieuwde receptuur. Erg jammer, nu gaan zoeken naar ander favo-ontbijt.
 • Suzanna

  20%
  Helemaal eens met de andere dames hier. De vernieuwde havermout is echt veel minder lekker dan de oude. Vooral de toevoeging van stevia vind ik echt een minpunt. Komt de oude nog weer terug?
 • Andrea

  20%
  inderdaad niet zo lekker zoals voorheen. Kan er niet aan wennen. Jammer!
 • Christel

  20%
  Ik vind het echt balen dat de samenstelling van de havermout is gewijzigd. Is echt niet lekker meer want het was echt een goed begin van de dag, beetje een verwenmomentje.
 • Louise

  60%
  IK vind dit niet het lekkerste ontbijtje van Powerslim, maar ik vind het wel leuk om af te wisselen. De havermout heeft als voordeel dat je lang "vol" zit en dus minder snel terug trek hebt in iets anders. Geweldig toch?!
 • Simone Westenbroek

  20%
  Goedenavond. De nieuwe havermout smaakt helemaal niet lekker. Ik begin er altijd mijn dag mee. Ik vind het jammer dat de samenstelling Zo Is gewijzigd dat het heel anders smaakt.