PowerSlim producten

Onze PowerSlim producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de beste zuivere ingrediënten. Onze producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten.

De diëtistes van PowerSlim hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment van producten samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo’n 140 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de eerste fase van het programma worden de maaltijden al aangevuld met groenten en vlees of vis. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta met een stukje vis samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack.

Door op de productpagina op een productcategorie te klikken, krijg je een overzicht van de producten van PowerSlim. Heb je vragen over een product of wil je meteen op zoek naar een voedingscoach bij jou in de buurt, klik dan hier.