Winkelwagen

Handige en voor een gezonder leven!

Onze diëtisten leren je meer over een gezonde en koolhydraatarme levensstijl.

Granola, een verantwoorde hype?
Gitte Smolders, Diëtist PS. food & lifestyle

In supermarkten is het een geliefd product en in hippe eettentjes is het een populaire topping. Je kunt wel zeggen dat granola momenteel een hype is, maar is het ook verantwoord?

10x Koolhydraatarme bijgerechten voor bij de barbecue
PS. food & lifestyle

Tijdens een barbecue staan er naast vlees en vis vaak veel koolhydraatbommen op tafel, zoals: stokbrood, huzarensalade en knoflooksaus. We hebben daarom een aantal gezonde en koolhydraatarme bijgerechten op een rijtje gezet voor als je gaat barbecueën.

Koolhydraatarm weekmenu fase 3
PS. food & lifestyle

Heb jij je gezonde gewicht behaald, maar vind je het af en toe nog lastig om lekkere, koolhydraatarme gerechten op tafel te zetten? Probeer eens dit weekmenu!

PS. food & lifestyle BBQ tips
PS. food & lifestyle

Met deze tips en heerlijke BBQ recepten kun je genieten van een lekkere en verantwoorde barbecue.

Afvallen zonder sporten? 8 tips
PS. food & lifestyle

Kun je afvallen zonder te  sporten? Om maar meteen een kort antwoord op de vraag te geven: ja, je kunt afvallen zonder te sporten. De meeste winst valt zelfs te halen uit aanpassingen in je eetpatroon.

Winderigheid: Waar komt het vandaan en hoe kom je er van af?
Demi Kooij, Diëtist PS. food & lifestyle

Wat zijn de oorzaken, want waarom laat de één veel meer winden dan de ander? En hoe kun je het zoveel mogelijk beperken?

Koolhydraatarm weekmenu: in 20 minuten op tafel!
PS. food & lifestyle

Heb je een drukke week op de planning en dus weinig tijd om te koken? Probeer dan eens dit heerlijke weekmenu! Alle recepten zijn binnen 20 minuten te bereiden en zitten vol met voedzame ingrediënten.

En plots…val je niet meer af!
PS. food & lifestyle

Maar dan breekt het moment aan dat het allemaal niet meer vanzelf gaat. Je gewicht gaat nog maar amper omlaag of je blijft hangen op een bepaald plateau.

8

van de

463

weergegeven

Laad meer berichten