Berichten

Column
Roos Vloebergh Diëtist PowerSlim
Zwanger … en bang dat de kilootjes blijven plakken?!

Tips om je gewicht tijdens een zwangerschap onder controle te houden en wat je kunt doen om grip te houden op je cravings.

Lees meer
Column
Kim van Dooren Diëtist PowerSlim
Eten zonder koolhydraten? Hoe doe ik dat?

Misschien vraag jij je af: als ik dan geen koolhydraten meer mag eten, wat dan wel?! Ik geef antwoord op de vraag: eten zonder koolhydraten, hoe doe je dat?

Lees meer
Column
Hylke Boelens Diëtist PowerSlim
Wat als afvallen niet lukt? Deel III

Er zijn diverse factoren die van invloed kunnen zijn op het afvallen, waar stress er één van is. Dit is de derde column op rij, waarbij dit keer wordt ingegaan de invloed van stress.

Lees meer
News
PowerSlim  
De meest gelezen artikelen van 2019

Onze PowerSlim diëtisten delen graag hun kennis over gezonde voeding, afvallen en het lichaam. Dit zijn de meest gelezen artikelen afgelopen jaar.

Lees meer
Tip
PowerSlim  
PowerSlim kersttips

Ga jij met de feestdagen een heerlijk diner klaarmaken? Er zijn genoeg mogelijkheden voor een PowerSlim proof kerstdiner, wij geven je tips.

Lees meer
Tip
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Vakantiekilo’s? 6 tips om ze kwijt te raken

De barbecues en wijntjes tijdens de vakantie kunnen soms extra vakantiekilo's opleveren. Maar hoe raak je ze weer kwijt?

Lees meer
Column
Hylke Boelens Diëtist PowerSlim
Vetverbranding en ketose… hoe werkt het in je lichaam?

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende manieren om af te vallen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat werkt en wat niet?!

Lees meer
Column
Ayla Steegs-Janssen Diëtist PowerSlim
Vocht vasthouden, heb jij er ook last van?

Helaas is vocht vasthouden een veel voorkomend probleem, waar iedereen weleens last van heeft. Maar wat is de oorzaak en hoe kom je er weer vanaf?

Lees meer
Laad meer berichten