Tips om er slanker uit te zien

12 maart 2015

Wil jij binnenkort in dat strakke jurkje de show stelen of heb je een spannende date? Lees hier wat je vandaag nog kunt doen. De juiste make-up, kleding en voedingstrucs doen wonderen! Een afslankprogramma kan je helpen een slanker silhouet te krijgen. Maar af en toe komt het goed uit om er per direct strakker en slanker uit te zien. Niet volgende maand, niet volgende week, maar nu! Daarom delen we deze handige tips met je, zodat jij blakend van zelfvertrouwen de deur uit gaat. Ook als je al met PowerSlim begonnen bent zijn dit goede tips om je nóg beter in je vel te voelen.

Kleren maken de vrouw

 1. Kies kleding in dezelfde kleur, hierdoor oogt je silhouet automatisch langer en slanker.
 2. Draag NOOIT te kleine kleding. Kies liever een maatje ruimer, dat kleedt véél slanker af.
 3. Draag geen lage heupbroeken wanneer je zwembandjes of een buikje hebt maar ga voor een taillemodel. Zo verstop je jouw rolletjes in je broek in plaats van dat ze over de rand heen bungelen.
 4. Schaf corrigerend ondergoed aan. Een corrigerend broekje of hemd doet wonderen voor je figuur. Rolletjes en oneffenheden worden gladgestreken en je oogt gelijk een maatje minder.
 5. Leg met je kleding de nadruk op je positieve punten, zodat daar de aandacht naartoe gaat in plaats van naar de kanten van jezelf waar je minder tevreden over bent. Heb je een mooi decolleté, laat dat zien! Hetzelfde geldt voor een mooie taille of mooie bilpartij.
 6. Trek die hakken uit de kast of ren naar de winkel en schaf een paar van de hoogste hakken aan die je kan vinden (en waar je nog op kan lopen). Hierdoor voeg je lengte toe waardoor je automatisch slanker oogt en je krijgt er een super sexy houding van.

Kies de juiste make-up

 1. Een bruin kleurtje doet wonderen voor je figuur. Je oogt niet alleen slanker, putjes en onregelmatigheden vallen ook nog eens veel minder op waardoor je er direct een stuk strakker uitziet. PS. Hoe mooi dat bruine kleurtje ook is, ga niet te vaak onder de zonnebank. Je huid veroudert hierdoor sneller. De drogisterij verkoopt zelfbruinende crèmes waarmee je binnen een paar uur verzekerd bent van een mooie bruine, strak ogende huid. Je hoeft niet bang te zijn dat het afgeeft want je kunt een product kiezen dat de huid zelf verkleurt, in plaats van een product waarmee je een bruin laagje aanbrengt op de huid. Ook hoef je niet bang te zijn voor een oranje gloed, de kwaliteit van deze producten is tegenwoordig hartstikke goed en je huid blijft er gezond door. Wel heel goed uitsmeren en daarna handjes wassen!
 2. Met een kwast en donkere poeder kun je schaduw aanbrengen op je gezicht. Bijvoorbeeld net onder je jukbeenderen om deze meer naar voren te laten komen, maar ook in je hals en bij je sleutelbeenderen kun je hiermee een slank effect creëren door de plekken waar een beetje schaduw valt extra te accentueren. Ga gewoon eens voor de spiegel staan en experimenteer erop los, je zult zien dat het helemaal niet zo moeilijk is.
 3. Doe ook eens wat poeder tussen je decolleté, hiermee creëer je optisch diepte en volume op de juiste plekken.

Let op wat je eet

 1. Let op met zout Zout eten zorgt ervoor dat je vocht vasthoudt en hierdoor oog je al gauw een beetje opgeblazen. Let dus op met de volgende levensmiddelen, deze bevatten veel zout:
  • Kant-en-klaar maaltijden
  • Pizza
  • Soep
  • Groenten uit pot
  • Kaas en vleeswaren
  • Brood
  Vermijd bovenstaande producten en kook zoveel mogelijk vers, dan weet je zeker dat je zo weinig mogelijk zout binnenkrijgt.
 2. Vermijd koolhydraten. Door koolhydraten te vermijden verbrandt je lichaam haar reservevoorraadje koolhydraten in de lever en spieren. Dit reservevoorraadje bindt een aanzienlijke hoeveelheid vocht en als het verbrand wordt dan verlies je dit vocht ook meteen. Et voila, een instant strakkere look. Koolhydraten zitten in alle suiker- en graan bevattende producten zoals fruit, snoep, koek, gebak, brood, crackers, muesli, pasta en rijst.
 3. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, voldoende water drinken helpt echt. Afvalstoffen worden hierdoor beter afgevoerd en je huid ziet er mooier en strakker uit. Drink 1,5 tot 2 liter water per dag, dit zijn ongeveer 8 glazen. Als je dit lastig vindt zorg dan dat je een fles vult en bij je houdt.

Kijk hier voor lekkere koolhydraatarme recepten

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>