Slanke mensen daten meer?

11 februari 2015

Binnenkort is het weer zover… Valentijnsdag! Voor sommigen een dag om naar uit te kijken, voor anderen een dag dat ze zich liever verstoppen onder een dekentje. Hoe dan ook, Valentijn is dé gelegenheid om op date te gaan. Dus kruip van onder dat dekentje, ga op pad en wie weet kom jij deze week wel je ware liefde tegen.

Slank is mooier?

Er moet een onderscheid gemaakt worden tussen mooie en slanke mensen. Mooie mensen hoeven niet per definitie heel slank te zijn. Er zijn heel wat vrouwen met een maatje meer die zeker gezien mogen worden. En als het een troost kan zijn, mannen vinden het vaak niet fijn als een vrouw te slank is. Stop dus met jezelf te verstoppen achter je gewicht.

Schoonheidsideaal

Iedereen heeft een ander beeld over het ‘schoonheidsideaal’. Voor sommigen betekent dit dat de man of vrouw blond haar en blauwe ogen moet hebben, voor anderen is dit net een afknapper. Zo is dat ook wat het gewicht betreft. Er zijn nu eenmaal mensen die vallen op slanke mensen maar even goed mensen die vallen op volslanke vrouwen en mannen.

Daten

Het is mogelijk dat slanke mensen meer daten, maar dat wil niet altijd zeggen dat dit komt door hun gewicht. Ze voelen zich gewoon lekker in hun vel en ze zijn zelfverzekerder. Maar je mag niet alle mensen over één kam scheren. Er zijn heus heel wat slanke vrouwen die nauwelijks daten omdat ze daar te verlegen voor zijn. Daarnaast zijn er heus wat volslanke vrouwen die genoeg zelfvertrouwen hebben en wel vaak op date gaan. De boodschap die we willen meegeven aan iedereen is: voel je goed in je vel en zorg voor een goede uitstraling. En denk er aan, het uiterlijk is niet het enige wat telt. Met een vleugje humor en spontaniteit kom je al ver. Voel jij het al kriebelen om op pad te gaan? Trek dan vlug je stoute schoenen aan en ga vanavond nog de deur uit! Wij wensen jou alvast veel succes!

Tips

Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen maar durf je niet onmiddellijk iemand aan te spreken in het café? Dan is een datingsite misschien iets voor jou. Er zijn verschillende datingsites voor zowel slanke als volslanke mensen en er is zeker voor ieder wat wils. Ga snel even rondneuzen en wie weet spreek jij binnenkort af met iemand van de datingsite!

Of sla twee vliegen in één klap en word lid van de sportschool. Zo werk je aan je gezondheid en de sportschool is de ideale plek om nieuwe mensen te leren kennen. Wie weet loopt jouw ware Jacob wel op de loopband voorbij.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>