Winkelwagen
Terug
7 oktober 2021

PowerSlim wordt PS. food & lifestyle!

Waar staan we? Past ons spiegelbeeld nog bij wie we zijn? En op welke punten kunnen we onszelf nog verder verbeteren? Om jou te helpen veranderen naar de beste, gezonde versie van jezelf veranderen wij met je mee!

Tijd voor verandering

De spiegel.. soms confronterend, soms je beste vriend en soms je vijand. Maar belangrijk om er af en toe even goed in te kijken. ­

En zoals jullie PowerSlimmers verandering in de spiegel terugzien, was het voor ons ook tijd om in de spiegel te kijken. Waar staan we? Past ons spiegelbeeld nog bij wie we zijn? En op welke punten kunnen we onszelf nog verder verbeteren?

Om jou te helpen veranderen naar de beste, gezonde versie van jezelf veranderen wij met je mee!

PS. food & lifestyle

PowerSlim wordt PS. food & lifestyle.

Vanaf eind oktober gaan wij verder in een ‘nieuw jasje’.

Het vertrouwde wat je van ons gewend bent: jouw eigen persoonlijke coach, koolhydraatarme receptinspiratie en natuurlijk ons programma en de lekkere producten. Maar dan met een nieuwe look én een nieuwe naam.

Want wat jullie bereiken draait om veel meer dan je eetpatroon aanpassen en je doel behalen. Het draait om het aanleren van een nieuwe, gezonde levensstijl. Niet alleen je doel bereiken, maar jouw doel ook behouden.

Geen dieet maar de eerste stap naar een verandering van jouw levensstijl!

Wat betekent dat?

We lichten graag vast een klein tipje van de sluier.  

 

De producten en coaching blijven gewoon zoals je van ons gewend bent.. maar we breiden uit met een aantal extra’s. Stap voor stap vertellen we je meer.

Dus zorg ervoor dat je ons volgt, op Facebook, Instagram of geabonneerd bent op de nieuwsbrief.  Dan houden we je graag op de hoogte!

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Terug naar overzicht