Opties voor een PowerSlim proof datenight

Diëtist PowerSlim
8 februari 2021

Valentijn komt er weer aan! Ondanks dat we nu al zoveel mogelijk thuis zitten, is een extra gezellig avondje altijd een goed idee. In plaats van een restaurant ben je dit jaar aangewezen op je eigen keuken. Hieronder heb ik een aantal leuke ideetjes voor je opgesomd die geschikt zijn tijdens fase 1 van het PowerSlim programma. Romantisch avondje gegarandeerd!

Samen eten koken

Natuurlijk is het extra gezellig om samen een lekkere maaltijd te bereiden. Een goede reden om eens uitgebreid in de keuken te gaan staan. Muziekje aan en samen een heerlijk gerecht bereiden. Wat dacht je van een lekkere ossenhaasspies met chimichurri of een gevulde portobello met truffelrisotto?

Geen zin om te koken? Er zijn ook allerlei restaurants die heerlijke (Valentijn) menu’s thuis laten bezorgen. Kijk eens op de kaart of er wat koolhydraatarms tussen zit en verwen je lief met een avondje uit eten in je eigen huis.

Valentijn samen koken

Tapas

Het is ook heel gezellig om (samen) PowerSlim proof tapashapjes te maken en daarna natuurlijk lekker uitgebreid op te eten. Wat dacht je van gambaspiesjes, gehaktballetjes van tartaar, pittige kipspiesjes of gevulde eitjes als eiwitbron. Als groente kun je bijvoorbeeld denken aan gemarineerde champignons met olijfolie en knoflook, belegde komkommer met roomkaas light, tomaatjes uit de oven of courgettelinten opgerold met wat verse geitenkaas.

Oesters

Ik denk dat dit gerecht verder geen uitleg nodig heeft ;)

Oesters rockefeller

Hartjes cheesecake

Wil je je lief verrassen met een lekker zoet tussendoortje of toetje? Probeer eens deze aardbei kokos mini cheesecakes. Helemaal leuk in een hartjes bakvorm.

Thuis bios met (PowerSlim) chips

Na het eten samen op de bank een film kijken of Netflixen, dat klinkt ook heerlijk toch? Gelukkig kun je zelf ook genieten van een lekkere snack. Wat dacht je van paprika chips, de chocoladeparels of lekkere wafeltjes.

Fijne Valentijn!

Ervaringen van PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Kitty Appelman, 52 jaar uit Best "Ik wilde nog één poging wagen. Voor mezelf*"

Ik heb door de jaren heen van alles en nog wat geprobeerd om weer lekker in mijn vel te zitten, met wisselend succes. Ik wilde nog één poging wagen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Stoffelen, 40 jaar uit Prinsenbeek "Als het even minder gaat, motiveert mijn coach me weer*"

De wekelijks gesprekken vind ik juist erg prettig. Als het even iets minder gaat, heeft mijn coach verschillende tips en weet ze je weer te motiveren!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer