Nieuwe PowerSlim proof belegsoorten

In de supermarkt verschijnt iedere maand wel weer wat nieuws lekkers. Een geheel nieuw product of met een nieuw smaakje. Maar zitten er tussen al deze producten ook producten die PowerSlim-proof zijn? Wij hebben een aantal nieuwe producten voor je op een rijtje gezet.

HEKS’N Kwarkspread

Gek op Heks’nkaas? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er is nu een variant op basis van kwark. Lekker voor op een broodje, wrap of als groentedip!

Kwarkspread_PowerSlim_proof_beleg

Heks'n kwarkspread_tabel

Hoeveel mag ik tijdens PowerSlim?

Dit product kun je op jouw fasekaart vergelijken met Hüttenkäse en verse geitenkaas. Houd hiervan dezelfde hoeveelheid aan.

Eru Zomerbalans paprika 15+

Naast smeerkaas 20+ is er ook smeerkaas 15+ op de markt, namelijk ERU Balans 15+. Daarvan is sinds kort een nieuwe zomervariant beschikbaar, namelijk Zomerbalans Paprika met een vleugje yoghurt en stukjes paprika. Naast deze smaak zijn er nog diverse lekkere smaken, zoals sambal, olijf tomaat en bieslook. Lekker op een PowerSlim cracker! Welke smaak is jouw favoriet?

Eru_ZomerBalans_paprika_PowerSlim_proof_beleg

Eru Balans 15+_tabel

Hoeveel mag ik tijdens PowerSlim?

Dit product kun je op jouw fasekaart vergelijken met smeerkaas 20+. Houd hiervan dezelfde hoeveelheid aan.

Philadelphia Greek style

Naast de light-varianten van Philadelphia die zijn toegestaan is er nu ook Philadelphia Greek style, die binnen fase 1 van het PowerSlim programma past. Een lekkere verfrissende zuivelspread!

Philadelphia_Greek_style_PowerSlim_proof_beleg

Philadelphia Greekstyle_tabel

Hoeveel mag ik tijdens PowerSlim?

Dit product kun je op jouw fasekaart vergelijken met roomkaas light. Houd hiervan dezelfde hoeveelheid aan.