Winkelwagen
Terug
11 juni 2018

Nieuwe PowerSlim proof belegsoorten

Tips voor een aantal nieuwe en lekkere PowerSlim proof belegsoorten, die zijn toegestaan vanaf fase 1 in het PowerSlim programma.

In de supermarkt verschijnt iedere maand wel weer wat nieuws lekkers. Een geheel nieuw product of met een nieuw smaakje. Maar zitten er tussen al deze producten ook producten die PowerSlim-proof zijn? Wij hebben een aantal nieuwe producten voor je op een rijtje gezet.

HEKS’N Kwarkspread

Gek op Heks’nkaas? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er is nu een variant op basis van kwark. Lekker voor op een broodje, wrap of als groentedip!  

Hoeveel mag ik tijdens PowerSlim?Dit product kun je op jouw fasekaart vergelijken met Hüttenkäse en verse geitenkaas. Houd hiervan dezelfde hoeveelheid aan.  

Eru Zomerbalans paprika 15+

Naast smeerkaas 20+ is er ook smeerkaas 15+ op de markt, namelijk ERU Balans 15+. Daarvan is sinds kort een nieuwe zomervariant beschikbaar, namelijk Zomerbalans Paprika met een vleugje yoghurt en stukjes paprika. Naast deze smaak zijn er nog diverse lekkere smaken, zoals sambal, olijf tomaat en bieslook. Lekker op een PowerSlim cracker! Welke smaak is jouw favoriet?    

Hoeveel mag ik tijdens PowerSlim?Dit product kun je op jouw fasekaart vergelijken met smeerkaas 20+. Houd hiervan dezelfde hoeveelheid aan.    

Philadelphia Greek style

Naast de light-varianten van Philadelphia die zijn toegestaan is er nu ook Philadelphia Greek style, die binnen fase 1 van het PowerSlim programma past. Een lekkere verfrissende zuivelspread!   

Hoeveel mag ik tijdens PowerSlim? 

Dit product kun je op jouw fasekaart vergelijken met roomkaas light. Houd hiervan dezelfde hoeveelheid aan. 

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht