Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Nieuwe PowerSlim proof belegsoorten
PowerSlim
11 juni 2018

In de supermarkt verschijnt iedere maand wel weer wat nieuws lekkers. Een geheel nieuw product of met een nieuw smaakje. Maar zitten er tussen al deze producten ook producten die PowerSlim-proof zijn? Wij hebben een aantal nieuwe producten voor je op een rijtje gezet.

HEKS’N Kwarkspread

Gek op Heks’nkaas? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er is nu een variant op basis van kwark. Lekker voor op een broodje, wrap of als groentedip!  

Hoeveel mag ik tijdens PowerSlim?Dit product kun je op jouw fasekaart vergelijken met Hüttenkäse en verse geitenkaas. Houd hiervan dezelfde hoeveelheid aan.  

Eru Zomerbalans paprika 15+

Naast smeerkaas 20+ is er ook smeerkaas 15+ op de markt, namelijk ERU Balans 15+. Daarvan is sinds kort een nieuwe zomervariant beschikbaar, namelijk Zomerbalans Paprika met een vleugje yoghurt en stukjes paprika. Naast deze smaak zijn er nog diverse lekkere smaken, zoals sambal, olijf tomaat en bieslook. Lekker op een PowerSlim cracker! Welke smaak is jouw favoriet?    

Hoeveel mag ik tijdens PowerSlim?Dit product kun je op jouw fasekaart vergelijken met smeerkaas 20+. Houd hiervan dezelfde hoeveelheid aan.    

Philadelphia Greek style

Naast de light-varianten van Philadelphia die zijn toegestaan is er nu ook Philadelphia Greek style, die binnen fase 1 van het PowerSlim programma past. Een lekkere verfrissende zuivelspread!   

Hoeveel mag ik tijdens PowerSlim? 

Dit product kun je op jouw fasekaart vergelijken met roomkaas light. Houd hiervan dezelfde hoeveelheid aan. 

Ervaringen van PowerSlimmers
Sara Ackerschott - van Hees, 36 jaar uit Gennep "Wat ben ik ontzettend trots op mezelf!**"

Ik ben me heel bewust geworden van wat ik eet en wanneer. Ik weet hoe ik gezond kan eten en blijf op gewicht. "Wat ben ik ontzettend trots op mezelf!"

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annick Buggenhout, 39 jaar "Jurkjes? Ze staan me weer geweldig!**"

Ik belandde in een depressie. Ik ben een typische emotie-eter en probeerde troost te zoeken in eten. Hierdoor ben ik flink aangekomen.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer