De meest gelezen artikelen van 2020

4 januari 2021

Op het hoofdkantoor van PowerSlim werken meerdere diëtistes. Zij zijn niet alleen bezig met het optimaliseren van het PowerSlim programma, het bedenken van lekkere recepten en het ontwikkelen van nieuwe producten maar delen ook graag hun kennis met jullie. Over een gezonde levensstijl, een koolhydraatarm eetpatroon en het lichaam. Op onze berichtenpagina vind je diverse artikelen over allerlei verschillende onderwerpen. Onderstaande artikelen zijn de meest gelezen artikelen van afgelopen jaar!

1. Wat is het ketogeen dieet?

Keto, ketogeen, ketose. Termen die ook dit jaar weer vaak voorbij kwamen. Ketose wordt het proces genoemd waarbij je lichaam overschakelt op vetverbranding. Je krijgt zo weinig koolhydraten binnen dat je lichaam koolhydraten niet als energiebron kan gebruiken waardoor je lichaam zijn vetreserve gaat gebruiken om aan energie te komen.
Wist je dat je tijdens het PowerSlim programma ook in ketose raakt? PowerSlim diëtist Hylke geeft je meer uitleg, wat eet je tijdens zo’n dieet en wat zijn de voor- en nadelen.

2. Vocht vasthouden, heb jij er ook last van?

De weegschaal die ineens iets meer aangeeft, dikkere enkels of ringen die je niet meer af krijgt. Allemaal gevolgen van het vasthouden van extra vocht. Maar waardoor houd je eigenlijk extra vocht vast en hoe kom je er weer van af? In dit artikel geeft PowerSlim diëtist Ayla je meer uitleg.

Wist je bijvoorbeeld dat het eten van meer zout, je menstruatie of weinig sporten ervoor kan zorgen dat je extra vocht vasthoudt.

3. Vetverbranding en ketose… hoe werkt het in je lichaam?

Wat gebeurt er eigenlijk precies in je lichaam wanneer je in ketose raakt? In dit artikel gaan we daar dieper op in.

4. Verantwoorde tussendoortjes. Help, welke moet ik kiezen?

Een veelgehoorde vraag: ‘Welke tussendoortjes uit de supermarkt zijn nou gezond?’. Tijdens het PowerSlim programma  gebruik je de tussendoortjes van PowerSlim, maar welke tussendoortjes zijn nu geschikt voor daarna? We stelde een lijstje voor je op met verantwoorde tussendoortjes en ideeën.

5. Help, hoe kom ik van mijn cellulitis af?

Menig vrouw heeft er last van, maar hoe kom je er eigenlijk van af? PowerSlim diëtist Kim vertelt je meer over de oorzaak van cellulitis, fabels en de oplossing om er van af te komen. Het artikel lees je hier.

6. De 10 populairste, koolhydraatarme recepten van 2019

Koolhydraatarme receptinspiratie kun je nooit genoeg hebben, toch? De populairste recepten van 2019 was dan ook een veel gelezen artikel. Met welke van de 10 populairste recepten ga jij aan de slag? 

Ervaringen van PowerSlimmers
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 52 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer