Center van de maand september: Voedingscoach Lianne

7 september 2021

Deze maand feliciteren we Voedingscoach Lianne uit Nuland, zij is uitgeroepen tot het PowerSlim center van de maand september ’21. Gefeliciteerd Lianne!

“Ik werk nu 6 jaar met veel plezier met de producten van PowerSlim en ben er erg trots op dat ik deze maand PowerSlim center van de maand ben geworden.

Als de klant hier voor het eerst komt zeg ik altijd ‘Leg de lat niet te hoog, het belangrijkste is dat jij weer lekker in je vel komt te zitten.’

Zelf ben ik een echte hobbykok en werk ik graag met verse en gezonde producten. Ik deel dan ook graag mijn recepten met mijn klanten, en leg graag uit hoe je op een gezonde manier heel lekker kunt eten.

Ook het contact met mijn klanten vind ik erg belangrijk. Ik zorg voor een huiselijk sfeer en onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we samen de weging en het resultaat van de afgelopen week. Onder het motto “Samen gaan we ervoor” probeer ik alle klanten te coachen op de wijze die het beste bij hen past. Als een klant dan stralend hier de deur uit gaat, krijg ik daar een blij gevoel van.

Dit is het jaar van de veranderingen geweest, een verhuizing, een nieuwe naam en nieuw logo, maar ik ben nog steeds jouw stok achter de deur en verwelkom je graag in Nuland.

Wil jij ook weer lekker in je vel komen zitten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met mij, via

lianne@voedingscoachlianne.nl of bel me op 06 13 747 946. Voor meer informatie kijk op www.voedingscoachlianne.nl.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer