Center van de maand september 2019: Beauty & Contour

3 september 2019

Beauty & Contour Total Bodycare in Zevenbergen is deze maand het PowerSlim center van de maand september 2019.

Wij Quirine en Nancy van Beauty & Contour Total bodycare, en zijn al bijna 10 jaar gepassioneerde en gecertificeerde PowerSlim coaches. We zijn enorm trots op het feit dat we deze maand voor de derde keer uitgeroepen zijn tot PowerSlim centrum van de maand. Voor ons het bewijs dat we tot volle tevredenheid, van zowel PowerSlim als onze cliënten, bezig zijn.

We hebben in de loop der jaren al heel veel klanten mogen begeleiden naar hun doel. Iedere klant vraagt om een eigen benadering. Iedere klant is uniek en iedere klant heeft zijn eigen verhaal waarom diegene graag een gezond eetpatroon wil aanleren. Soms is iemand een echte Bourgondiër, soms is het gewoonweg een gewoonte, een lifestyle, maar er kan ook een diepliggend probleem achter zitten. Wanneer je hier samen met je klant over kunt praten, dan kunnen we pas echt het probleem aanpakken en ook gericht helpen. Dit is ook een groot stuk ervaring die wij in al deze jaren opgebouwd hebben.

Wij zijn beide gespecialiseerd in hoe wij mensen het beste kunnen begeleiden op een gezonde en verantwoorde manier. We weten uit ervaring hoe moeilijk het soms kan zijn om je doel te behalen. Wij begeleiden mensen niet uit een boekje of protocol maar door ervaring en gevoel. Dat is voor ons erg belangrijk! Coaching is zo belangrijk. Coachen houdt volgens ons in: goed luisteren naar de klant, samen zoeken naar oplossingen en ook een helpende hand bieden, vooral wanneer iemand het echt even moeilijk heeft of dreigt terug te vallen. Wij hebben zoveel mooie mensen mogen helpen. We zijn betrokken bij iedereen en zullen altijd advies bieden. Of dit nu in de avond is, of in het weekend.

De beslissing om je levensstijl te veranderen is een hele stap. Je wilt ook geen geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat, op een gezonde manier. Bij het PowerSlim programma heb je 5 tot 6 eetmomenten per dag. Je volgt bij ons een verantwoord programma waarbij je leert wat een gezonde levensstijl is.

We hebben tal van programma’s voorbij zien komen maar niks is zo compleet als PowerSlim. Het assortiment is uitgebreid waardoor er altijd wat lekkers voor je tussen zit. Je leert bij ons een gezond eetpatroon aan en hoe je dit kunt blijven vasthouden.

Bij ons is het zoveel meer dan alleen producten. De verandering begint al als je bij ons binnen komt!

Wij hebben zulke mooie resultaten geboekt en zulke mooie mensen mogen ontvangen bij ons in de salon. Velen kwamen binnen en zaten niet lekker meer in hun vel, het geloof in zichzelf en alle diëten kwijt waren. Maar mede door zichzelf en door onze inzet gaan zij weer trots door het leven!

Wat hebben wij een mooi beroep. Ons werk is zo fijn om te mogen doen. Wij kregen de opmerking van een klant die zei “Het is altijd een feestje om naar jullie toe te gaan”. Een groter compliment kunnen we niet krijgen. Hier doen wij het voor! Wij hopen dan ook dat we nog heel lang mensen mogen begeleiden naar een gezonde levensstijl vol zelfvertrouwen. Wij blijven ons zelf ontwikkelen en vernieuwen zodat we voor nu en voor de toekomst voor iedereen een passend aanbod hebben!

Bij deze willen wij nogmaals Powerslim bedanken voor deze eer. Op naar de volgende 10 succesvolle jaren.

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga naar www.beautyandcontour.nl of neem contact op via info@beauty-contour.nl of 0168-335405. 

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>