Center van de maand september 2018: Balance Bleiswijk

3 september 2018

Balance Bleiswijk is het PowerSlim center van de maand september 2018!

Iris Renirie, eigenaresse van Balance Bleiswijk, komt uit een horecafamilie en is een echte lekkerbek. De balans vinden tussen genieten van eten en goed in haar vel zitten bleef lastig.

Iris heeft zelf allerlei diëten geprobeerd, soms met gewenst resultaat maar nooit blijvend op de lange termijn. Dat is met PowerSlim gelukkig anders omdat je spiermassa intact blijft. Als je jouw doelen hebt behaald dan word je nog een jaar lang gratis begeleid. Zo blijf je dus lekker in je vel zitten!

Iris aan het woord:

Omdat ik zelf ervaringsdeskundige ben, begrijp ik mijn cliënten heel goed en kan ik ze het gewenste resultaat laten behalen door er echt voor ze te zijn en extra te motiveren op de moeilijke momenten. 'Been there, done that'.

Met 5 à 6 eetmomenten op een dag, de lekkere gevarieerde producten en de persoonlijke begeleiding is het heel goed vol te houden.

Als mijn cliënt zijn of haar doelen heeft bereikt zie je dat niet alleen aan de buitenkant. Ze staan spontaner, zelfverzekerder en over het algemeen gelukkiger in het leven. Hoe gaaf is dat!

Daarom ben ik PowerSlim coach ben geworden.”

 

Wil jij weten wat Iris voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@balancebleiswijk.nl of 06-24569035.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>