Center van de maand september 2015: StelCoacht

11 september 2015

Stella Kolsteeg, eigenaresse van StelCoacht in Rotterdam, deelt enthousiast haar ervaring als PowerSlim-voedingscoach. Deze maand benoemen we StelCoacht tot PowerSlim-center van de maand september.

“Ik heb jaren gewerkt als accountmanager in de reclamebranche voor grote ketens. Totdat er iets begon te kriebelen. Ik wilde graag met mensen werken, mensen blij maken. Voeding is altijd mijn passie geweest, maar ook mijn valkuil. Eten is iets wat we altijd moeten blijven doen. Maar hoe kan je genieten en toch op gewicht blijven? Dat wilde ik graag weten en mensen met deze kennis coachen naar een betere versie van zichzelf. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik besloot om weer te gaan studeren en opende mijn praktijk in natuurvoeding onder de naam ‘StelCoacht’. Hier had ik ontzettend veel plezier in. Je kan met voeding zoveel bereiken, zeker als het gaat om je goed voelen. Hoe enthousiast mijn cliënten ook waren, de gedragsverandering doorzetten bleek best lastig. Natuurlijk wilden ze zichzelf uiteindelijk een gezonde leefstijl aanmeten, maar wat bleek? Ze wilden eigenlijk het liefst zo snel mogelijk die kilo’s kwijt. Er gaat niks boven natuurvoeding, maar omdat je al snel teveel gezonde voedingsmiddelen nuttigt, zoals noten, roomboter en avocado, gaat het afvalproces niet zo snel.

Via via kwam PowerSlim op mijn pad: een volledig wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma, met snel resultaat en nog gezond ook. Ik was in eerste instantie enorm sceptisch, maar toch kriebelde ergens de nieuwsgierigheid. Het is een geweldige beslissing geweest om met PowerSlim te gaan werken. Mijn cliënten zien hun kilo’s als sneeuw voor de zon verdwijnen en ik zie ze elke week blijer, energieker en met meer zelfvertrouwen binnenkomen én naar huis gaan.

Dat enthousiasme maakt het coachen ook zo ontzettend leuk. Samen bereiken we meer successen dan ooit. We gaan het afslanktraject echt samen in en ik word echt gezien als de ‘stok achter de deur’. Iedere week neem ik uitgebreid de tijd om met mijn cliënt de week bespreken. Omdat alle PowerSlim producten uit het assortiment op voorraad zijn, kunnen cliënten fijn bij mij ‘winkelen’. Het belangrijkste vind ik dat iemand zich op haar gemak bij mij voelt en dat er tijdens consulten ook gelachen kan worden. Coaching is voor mij dan ook echt elke dag een feestje.

Mijn expertise als natuurvoedingsadviseur komt in de opbouwfase het beste tot zijn recht. Gewicht verliezen is dan niet meer nodig, maar juist de balans vinden tussen gezond eten en genieten, daar help ik ze bij.

www.stelcoacht.nl

Ervaringen van PowerSlimmers
Miranda Kemp, 36 jaar uit Montfoort "Ik heb nu veel meer structuur in mijn eetpatroon*"

Ik plan nog steeds voor een hele week het avondeten. Ik doe nu één keer per week boodschappen en haal alleen de boodschappen die op mijn lijstje staan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>