Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Center van de maand september 2014: Trends & Beauty

9 september 2014

Deze maand is Trends & Beauty in Dordrecht en Moordrecht center van de maand. Een toonaangevend center op het gebied van huid en gewichtsverbetering. Trends & Beauty is deze maand precies 1 jaar PowerSlim center en viert dit op een originele manier met haar klanten.

Joyce Knoops, eigenaresse van Trends & Beauty, heeft van haar passie haar werk gemaakt. Naast schoonheidsspecialiste heeft ze ook de opleiding voedingsdeskundige afgerond. Haar passie is het begeleiden van mensen met overgewicht naar een ideaal gewicht. “Ik doe mijn werk met veel plezier en passie. Ik vind het geweldig als mensen weer zelfvertrouwen krijgen en gelukkig zijn, daar ga ik zelf ook van stralen.”

“Een jaar geleden ben ik mijn PowerSlim center gestart door een oproep op Facebook te plaatsen voor mensen die op een gezonde manier wilde afvallen. Ik ben toen met 10 mensen gestart en deze mensen zijn nog steeds op gewicht en komen maandelijks terug voor na begeleiding. “

Nadat klanten zijn afgevallen is gewichtsbehoud en begeleiding erg belangrijk om zo het resultaat op lange termijn te behouden. “Hierdoor kan ik trots zijn op het feit dat een groot deel van mijn klantenbestand uit terugkerende klanten bestaat die door mond tot mond reclame ervoor zorgen dat het klantenbestand zich uitbreid met nieuwe klanten. “

Om het 1-jarig bestaan te vieren heeft Joyce een fotoshoot georganiseerd met de 10 mensen waar ze een jaar geleden mee is begonnen. De fotoshoot is bedoeld als beloning voor haar klanten en omdat ze super trots is op de fantastische prestaties.

Inmiddels heeft ze al velen klanten begeleid met PowerSlim en samen heel wat mooie resultaten bereikt. “Ik word met de dag alleen maar enthousiaster om met PowerSlim te werken. Binnenkort start ik ook met een coaching opleiding om mijn klanten nog beter te kunnen begeleiden. De persoonlijke begeleiding, deskundigheid en de na begeleiding is voor mij dan ook de perfecte combinatie.”

www.trends-beauty.nl  

Ervaringen van PowerSlimmers
Arissa Koopman , 37 jaar uit Brummen "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Dat ik elke week naar mijn coach ging was voor mij de stok achter de deur waar ik naar opzoek was.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Miranda van der Putten, 49 jaar uit Helmond "Iedere maandag begon ik opnieuw!*"

Een vriendin van me startte met PowerSlim en vroeg of ik mee ging, maar ik dacht “Ik wacht het eerst eens af”. We hadden allebei al van alles geprobeerd.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer