Center van de maand oktober: Love it with Lil

5 oktober 2020

Deze maand is Love it with Lil in Nijkerk het PowerSlim center van de maand oktober 2020. Gefeliciteerd!

Al van jongs af aan is ondernemen een doel. Love it with Lil is mijn droom die ik elke dag mag beleven. Bijna een jaar mag ik nu mensen gelukkig maken met een ‘nieuwe ik’ en ben ik hun coach, steun en toeverlaat.

Na 18 jaar overgewicht was de maat bij mij vol. Ik wilde een gezonde levensstijl en dat is mij gelukt. Wat het mij bracht? Een gelukkiger leven. Dit gevoel wil ik niemand onthouden en daarom besloot ik mensen te helpen met mijn kennis.

Ik was op vakantie met mijn moeder in Griekenland. Er waren meerdere Nederlanders en het gesprek kwam op het gewicht dat ik verloren ben. Voor ik het wist stond ik aan meerdere mensen tips te geven. De volgende dag zei mijn moeder: “je moet iets met je kennis gaan doen”. Een lange zoektocht volgde. Want hoe pak je zoiets aan? Waar sta ik voor en hoe wil ik mensen helpen?

PowerSlim kwam op mijn pad en het bleek de juiste match. Ik eet zelf ook koolhydraatarm  maar was nog niet bekend met het PowerSlim programma. Wat had hier graag eerder van geweten. Het is zoveel lekkerder en makkelijker! Ik heb gewoon niet lang genoeg gezocht.

Al bijna een jaar zit ik in mijn roze paleisje in Nijkerk en word ik elke dag weer blij als ik binnen stap. Inmiddels zijn er al veel mensen blij met de resultaten uit mijn praktijk. Mijn hart gaat gewoon sneller kloppen als ik iemand vol trots nieuwe kleding zie showen of als ik mensen van grijs muisje tot enthousiaste vrouw zie groeien. Want dat gebeurt er, en dat zien en meemaken is het mooiste uitzicht dat je kan hebben.

Mijn kracht? Ik weet precies hoe het voelt, ik weet precies hoe moeilijk en frustrerend het kan zijn en ik weet wat ik moet zeggen om je weer gemotiveerd te krijgen. Ook heb ik bewezen dat het kan! Je kan je doel bereiken én in balans blijven. Samen met jou ga ik aan de slag, we zoeken een levensstijl die bij je past en die je vooral vol kunt blijven houden!

Wil je graag meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga naar www.loveitwithlil.nl of neem contact op via info@loveitwithlil.nl of 06-28493953.

Ervaringen van PowerSlimmers
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 53 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer