Center van de maand oktober 2018: Beauty Smart

3 oktober 2018

Zullen wij je helpen om jouw doelen te behalen?

Dat is wat wij al ruim 5 jaar met plezier en enthousiasme doen! Mensen (op weg) helpen om op een gezonde en verantwoorde manier hun gewenste resultaat te behalen én te behouden! Uiteraard onder persoonlijke begeleiding en een gemotiveerde aanpak! Dat is de Beauty Smart methode waarmee wij al veel mensen hebben geholpen.

Het is onze passie om onze klanten een bewuster eetpatroon aan te leren. Dit doen wij onder andere met de producten van PowerSlim. De coaching staat voor ons met name centraal op het mentale aspect. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning aan onze klanten bij voeding, beweging, ontspanning en zelfs op orthomoleculair gebied. Samen kijken we naar alle mogelijkheden zodat onze klant uiteindelijk gezonder en energieker in het leven staat; fysiek én mentaal!

Onze klanten ondergaan immers een verandering in hun eetgedrag in de periode dat wij ze begeleiden. En dat is niet voor iedereen even makkelijk… Daarom volgen wij de nieuwste trends en houden we onze kennis hoog door middel van opleidingen en trainingen. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in diabetes en emotie-eten.                 

Daarbij staan wij 24/7 voor onze klanten klaar via de (groeps)app voor vragen of moeilijke momenten. Onze persoonlijke aanpak en nabijheid gedurende het aanleren van een nieuw eetpatroon (ook naast de consulten) onderscheidt ons en daar zijn wij trots op! Niet alleen in het begin van het traject, maar juist ook wanneer de klant zijn of haar doelen heeft bereikt. Een periode die veel klanten als lastig ervaren. Daarom blijft nauw contact belangrijk en zorgen we ervoor dat we laagdrempelig en benaderbaar blijven.

‘’Je moet mensen niet alleen naar hun doel begeleiden, maar juist ook daarna. Want een gedragsverandering heeft tijd nodig en juist in die periode worden cliënten vaak onzeker. Terugvallen is hun grootste angst. Wij zijn dan ook hun stok achter de deur en staan altijd voor ze klaar. Het contact en de reacties vergroot ons werkplezier. Van alleen maar producten overhandigen zouden we erg ongelukkig worden.’’

Annemarie Weijens, Eigenaresse Beauty Smart

Zo hebben we een aantal vrije inloopmomenten in de week op beide locaties (in Woerden en Oudewater) waardoor klanten altijd even wat producten kunnen halen buiten de consulten om. En dat niet alleen; deze inloopmomenten zijn er juist ook voor mensen die minder koolhydraten (of bewuster) willen eten. Daarom zijn we ook zo blij met PowerSlim Balance. Red je het inloopmoment net niet? Bestellen (en thuisbezorgen of afhalen) behoort zeker ook tot de mogelijkheden! Maar wanneer iemand echt zijn levensstijl wil aanpassen dan zetten we wel een behandeltraject in. Anders doen we aan symptoombestrijding en wordt de oorzaak alsnog niet aangepakt. Pleisters plakken, daar doen we niet aan. We willen het ECHT aanpakken, jou vooruit helpen en mét blijvend resultaat.

‘’Je levensstijl veranderen moet je zelf doen. Maar dit gaat net even makkelijker als je daarin krachtige ondersteuning krijgt. Humor vinden wij een belangrijk aspect. We krijgen regelmatig van onze klanten terug dat ze weer vol energie en enthousiasme hun week tegemoet gaan na een consult bij ons. En daar krijgen wij ook weer energie van!’’ - Annemarie Weijens, Eigenaresse Beauty Smart*

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>