Center van de maand oktober 2015: The Slim Company

16 oktober 2015

Deze maand bestaat The Slim Company alweer 5 jaar. 5 jaar geleden begon eigenaresse Iris Kralingen vol enthousiasme met het coachen van mensen die willen afvallen met PowerSlim. We feliciteren Iris met de titel PowerSlim center van de maand oktober.

“Van huis uit ben ik verpleegkundige en na jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en studies zoals gewichtscoach, orthomoleculair voedingsdeskundige en de PowerSlim opleiding tot gecertificeerd voedingscoach wilde ik graag al mijn ervaringen bundelen om mensen te helpen met gewicht verliezen en te leren hoe ze op hun streefgewicht kunnen blijven. PowerSlim paste perfect bij mijn visie. Mensen gezond laten afvallen en daarna een gezond voedingspatroon aanleren. Na het afvalproces blijven mijn cliënten veelal goed op gewicht. Dit komt doordat ze tijdens het afvallen geen spiermassa verliezen en ze leren gezond en regelmatig te eten.

Ik zie het als mijn missie om bij te dragen aan de lichamelijke en geestelijke verandering en verbetering bij mensen. Ik vind het fantastisch en dankbaar werk om mensen weer te zien stralen als ze hun streefgewicht bereikt hebben en zich weer fit en vitaal voelen. Daarom vind ik coaching ook zo’n belangrijk aspect. Wegen en coaching is bij mij in de praktijk dan ook gratis, ook nadat het streefgewicht behaald is. Coaching is tijdens én na het afvallen erg belangrijk. Zo kom je erachter wat de eventuele valkuilen zijn en wat je nodig hebt om je gewichtsverlies te behalen en te behouden.

Het werk in mijn praktijk doe ik dagelijks met veel plezier! Ik krijg een heel divers publiek om af te vallen en voor elk persoon afzonderlijk bekijk ik, in overleg, welke manier van afvallen binnen het PowerSlim afslankprogramma het beste bij hem of haar past. De hoeveelheid en manier van coachen verschilt ook persoon; sommige cliënten vinden het fijn dat ze mij de hele dag mogen appen, mailen en/of bellen, anderen cliënten beperken het coaching moment tot het consult dat ik wekelijks voor ze inplan. Ook cliënten met gezondheidsproblemen kan ik door mijn achtergrond in de gezondheidszorg goed coachen naar een gezond gewicht.

Afvallen is niet niets, daar ben ik me van bewust. Ik probeer het daarom voor mijn cliënten zo makkelijk mogelijk te maken. Ik bekijk wekelijks met iedere cliënt of er eventuele sociale verplichtingen zijn waar het afvallen mogelijk in gedrang kan komen. Samen verzinnen we een oplossing. We bekijken bijvoorbeeld samen de restaurantkaart van te voren om te kijken wat de meest verstandige keuze is tijden het afvallen. Zelfs voor vakanties en alle feestdagen zijn oplossingen voor te bedenken. En ik ben altijd voor mijn cliënten bereikbaar mochten ze per direct hulp nodig hebben.

De dankbaarheid die ik van mijn klanten ontvang, maakt het werk zo leuk. Ik wil er samen aan werken om van mijn cliënt weer een blij en vrolijk mens te maken die weer optimaal in haar of zijn vel zit.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Ik sta klaar om jou te helpen met het bereiken van jouw streefgewicht.”

Ervaringen van PowerSlimmers
Miranda Kemp, 36 jaar uit Montfoort "Ik heb nu veel meer structuur in mijn eetpatroon*"

Ik plan nog steeds voor een hele week het avondeten. Ik doe nu één keer per week boodschappen en haal alleen de boodschappen die op mijn lijstje staan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>