Center van de maand november 2015: Ilse Huijbers dieetadvies

27 november 2015

Sinds 2012 begeleidt PowerSlim voedingscoach en diëtist Ilse Huijbers mensen naar een gezond gewicht met behulp van het PowerSlim afslankprogramma. Deze maand feliciteren wij Ilse met de titel ‘PowerSlim center van de maand’. 

Na 12 jaar werkzaam als diëtist bij de thuiszorg was het afgelopen jaar tijd voor een nieuwe uitdaging. Zo startte Ilse haar eigen praktijk ‘Ilse Huijbers dieetadvies’. “ In 2003 ben ik afgestudeerd als diëtist en sindsdien werkzaam binnen het vak. Ik oefen mijn vak met veel plezier en enthousiasme uit. Vooral het persoonlijk contact en de diversiteit aan mensen maakt mijn werk extra leuk. Ik vind het een uitdaging om mijn cliënten te coachen en begeleiden naar hun doel. Ik ben ervan overtuigd dat iemand die gezond is en lekkerder in zijn vel zit meer uit het leven kan halen!

“Ik merkte dat het volgen van een normaal dieetadvies niet altijd voor iedereen de beste manier is om de knop om te kunnen zetten. Zo kwam ik uit bij het PowerSlim afslankprogramma. Door even een ander voedingspatroon te volgen en wat sneller resultaat te zien heb ik gemerkt dat dit mensen extra kan motiveren. Het PowerSlim afslankprogramma is erg prettig om mee te werken. Het is goed in te passen in het dagelijkse (gezins)leven, het is lekker en het ruime aanbod aan diverse producten maakt dat er voor iedereen lekkere producten verkrijgbaar zijn. Ook vind ik het heel erg goed dat mijn cliënten met “normale” voedingsmiddelen kunnen afvallen zoals de diverse broodsoorten, rijst, pasta’s en dat het gebruik van groenten en vlees of vis is toegestaan. Hierdoor is de overgang naar een gezonde levensstijl al voor een groot deel gemaakt.”

“Doordat ik diëtist ben kan ik ook cliënten begeleiden met diverse ziektebeelden zoals diabetes of een verhoogd cholesterol. Dit wordt in mijn praktijk als zeer prettig ervaren. Ik vind het belangrijk dat er een ontspannen sfeer hangt in mijn praktijk. Ik probeer goed te luisteren naar mijn cliënten waar ze nu echt behoefte aan hebben en geef aan dat ze mij altijd mogen benaderen voor vragen, ook al hebben ze bijvoorbeeld het streefgewicht al lang bereikt.”

“Ik vind het heel belangrijk dat mijn cliënten na het programma het resultaat kunnen behouden. Door samen met hen te zoeken naar een reëel streefgewicht dat op termijn ook haalbaar is om vast te kunnen houden. Door mijn cliënten na het intensieve programma van PowerSlim nog regelmatig te blijven begeleiden, zie ik erg goede resultaten. En hoe vaak en hoe lang ik hen na het intensieve programma nog zie, is helemaal afhankelijk van de wensen van mijn cliënt.”

“Ik hoop nog lang veel mensen blij te kunnen maken met hun nieuwe gewicht.” Ben jij geïnteresseerd in het afvallen met het PowerSlim programma, bezoek dan mijn website www.ilsehuijbers.nl.

Ervaringen van PowerSlimmers
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 35 jaar uit Wommels "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>