Winkelwagen
Terug
29 november 2014

Center van de maand november 2014: Mookus, centrum voor gewichtsbeheersing

Mariska Mookus vertelt haar ervaringen met PowerSlim. Nu, ruim jaar later, mogen wij haar feliciteren met de titel PowerSlim center van de maand.

Mariska Mookus vertelt haar ervaringen over het starten van haar eigen PowerSlim center in Kampen. Nu een ruim jaar later mogen wij haar feliciteren met de titel PowerSlim center van de maand.

In september 2013 ben ik na het aandringen van mijn man (Patrick) begonnen met mijn eigen PowerSlim center. Patrick kwam na het lezen van een advertentie in contact met Aukje. Aukje was bij begin gelijk positief over de praktijk en het leek haar super als wij vanuit de bestaande fysiotherapie praktijk in Kampen een PowerSlim center zouden beginnen. Ik kende de producten niet en zei; “Ik wil echt achter het product staan wat ik verkoop!” En zo geschiedde, de sneltrein is toen gaan rijden. Ik was super enthousiast over de producten en de variatie. Nu ruim een jaar later mag ik mezelf PowerSlim center van de maand noemen. Een mooier compliment kun je als startende ondernemer niet krijgen!

Ik moest in het begin wel even heel hard nadenken over het idee een eigen center te starten. Ik werk al 17 jaar in een ziekenhuis als medische assistente en wilde dit niet opgeven. Maar ook ik was als zovele vrouwen bezig met lijnen, voeding en diëten.  De eeuwige strijd met de weegschaal, die ik na verloop van tijd toch weer verloor. Crashen ging vaak super maar dan daarna kwam vaak alles er dubbel en dwars weer aan. Laat staan het eenzijdige eten. Vaak geen enkele variatie en niks anders dan sla en kip. Ik had toen nog geen idee dat als je te weinig of de verkeerde dingen eet, je spiermassa enorm wordt aangesproken en hierdoor de stofwisseling enorm vertraagd. Hoe frustrerend. Gelukkig weet ik nu beter! De Basis en Advanced cursussen en de begeleiding vanuit het hoofdkantoor zijn een goede ondersteuning om te zorgen dat je je klanten optimaal begeleidt en zo tot verbluffende resultaten komt.

Mijn center is gevestigd in de praktijk van mijn man, door de grote aanloop ben ik goed zichtbaar en is er een goede wisselwerking tussen voeding en verantwoord bewegen.

De producten van PowerSlim zijn echt super om mee te werken. Ik heb echt goud in handen in de strijd tegen het overgewicht.  Daarnaast is de kracht van het behaalde succes van mijn klanten heel simpel: aandacht en oprechte interesse voor mijn klanten. Ondanks de haat-liefde verhouding die de meeste klanten hebben met de weegschaal, ervaren de meeste een bezoek aan mijn center als gezellig en motiverend. Ik ben een luisterend oor onder het genot van een kop koffie. Ook de positieve betrokkenheid bij hun strijd maakt dat de resultaten vaak super zijn. Juist de begeleiding tijdens, maar vooral ook na het behalen van het streefgewicht is belangrijk. Ik denk ook dat dit juist het PowerSlim concept uniek maakt. Doorgaan waar anderen stoppen. Het gebruik van duidelijke kaarten en regels zorgt ervoor dat mijn klanten ook na het behalen van hun gewicht het vol kunnen houden.

Mijn hoofddoel vanaf de start van elk traject is om mijn klanten een betere bewustwording te geven over wat gezonde voeding is en wat een betere lifestyle doet met je lijf.  Het verbaasd mensen vaak dat ze zo vaak mogen eten en dat het zo makkelijk vol te houden is! Ik ben er voor ze tijdens de moeilijke momenten.

Mijn klanten zijn echt mijn visitekaartje van de praktijk. De mond op mond reclame liep zo hard dat ik op zoek moest naar een collega. Deze collega vond ik in een fysiotherapeut binnen de praktijk van mijn man. Haar naam is Juliette van Ommen. Ze is zeer gedreven in haar vak en ook als PowerSlim coach. Ik denk dat onze medische achtergrond ook echt een groot voordeel is in onze rol als coach. Het is dan ook dat we binnen één jaar 5 dagen geopend zijn met zelfs 2 avondopeningen.

Wij hopen nog lang vele klanten blij te kunnen maken vanuit ons PowerSlim center in Kampen, gevestigd aan de Siriusweg 2.

Aanmeldingen via : info@mookusfysiotherapie.nl

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht