Center van de maand: MooiSlank Voedingsadvies & Coaching

3 februari 2020

Deze maand is MooiSlank Voedingsadvies & Coaching PowerSlim center van de maand februari.

Ik ben Monique van Limborgh, 38 jaar en sinds 2011 PowerSlim gecertificeerd voedingscoach. Ik werk al 8 jaar met de fijne producten van PowerSlim in mijn center in Ridderkerk. Op 7 februari open ik de deuren van een gloednieuw center in Rotterdam-Hillegersberg.

Als kind was ik al met gezonde voeding bezig omdat ik altijd buikpijn had. Na een lange zoektocht, verschillende diëten en veel uitproberen ben ik erachter gekomen wat ik wel en niet kan eten. Ik heb de balans gevonden in mijn voeding. Mijn persoonlijke interesse in gezonde voeding neemt nog altijd toe. Ik zal altijd de laatste trends volgen en mij blijven ontwikkelen als voedingscoach.

PowerSlim past bij mij als coach en bij het concept van MooiSlank, omdat er doorlopend wordt geïnnoveerd. Ze werken met de beste ingrediënten en besteden veel zorg aan de heerlijke, maar vooral gezonde producten. Dat vind ik belangrijk en is waar ik voor sta.

Als coach heb ik al heel wat mensen mogen begeleiden naar een gezondere levensstijl. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel de deur uit gaan en ze eerlijk tegen mij kunnen zijn. Ik kan soms streng zijn, maar heb vooral een groot hart en begrijp het ook als het soms eens tegenzit. Samen komen we altijd tot een oplossing. Ik bied graag mijn luisterend oor, ben erg betrokken, zeer enthousiast en heb veel passie. Ik heb veel contact met mijn PowerSlimmers. We zien elkaar wekelijks en hebben meestal ook nog contact via de mail, telefoon of per Whatsapp. Ook ben ik veel te vinden op Facebook en Instagram waar ik mijn tips en recepten deel.

Het nieuwe jaar is net begonnen en er zijn weer veel enthousiaste PowerSlimmers gestart. Steeds meer mensen beseffen dat gezondheid hun belangrijkste goed is. Mijn doel is om mensen te helpen zodat ze weer lekker in hun vel zitten.

Daarom ga ik nu ook met veel energie en enthousiasme een extra PowerSlim center in Rotterdam-Hillegersberg openen. Ik hoop dat ik daar net zoveel enthousiaste PowerSlimmers mag coachen als in mijn center in Ridderkerk! Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Wil jij ook samen met mij ervaren wat het PowerSlim programma voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op www.mooislank.eu of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via monique@mooislank.eu of bel naar 085-0470542.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer