Winkelwagen
Terug
3 februari 2020

Center van de maand: MooiSlank Voedingsadvies & Coaching

MooiSlank Voedingsadvies & Coaching in Ridderkerk en Rotterdam-Hillegersberg is deze maand het PowerSlim center van de maand februari.

Deze maand is MooiSlank Voedingsadvies & Coaching PowerSlim center van de maand februari.

Ik ben Monique van Limborgh, 38 jaar en sinds 2011 PowerSlim gecertificeerd voedingscoach. Ik werk al 8 jaar met de fijne producten van PowerSlim in mijn center in Ridderkerk. Op 7 februari open ik de deuren van een gloednieuw center in Rotterdam-Hillegersberg.

Als kind was ik al met gezonde voeding bezig omdat ik altijd buikpijn had. Na een lange zoektocht, verschillende diëten en veel uitproberen ben ik erachter gekomen wat ik wel en niet kan eten. Ik heb de balans gevonden in mijn voeding. Mijn persoonlijke interesse in gezonde voeding neemt nog altijd toe. Ik zal altijd de laatste trends volgen en mij blijven ontwikkelen als voedingscoach.

PowerSlim past bij mij als coach en bij het concept van MooiSlank, omdat er doorlopend wordt geïnnoveerd. Ze werken met de beste ingrediënten en besteden veel zorg aan de heerlijke, maar vooral gezonde producten. Dat vind ik belangrijk en is waar ik voor sta.

Als coach heb ik al heel wat mensen mogen begeleiden naar een gezondere levensstijl. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel de deur uit gaan en ze eerlijk tegen mij kunnen zijn. Ik kan soms streng zijn, maar heb vooral een groot hart en begrijp het ook als het soms eens tegenzit. Samen komen we altijd tot een oplossing. Ik bied graag mijn luisterend oor, ben erg betrokken, zeer enthousiast en heb veel passie. Ik heb veel contact met mijn PowerSlimmers. We zien elkaar wekelijks en hebben meestal ook nog contact via de mail, telefoon of per Whatsapp. Ook ben ik veel te vinden op Facebook en Instagram waar ik mijn tips en recepten deel.

Het nieuwe jaar is net begonnen en er zijn weer veel enthousiaste PowerSlimmers gestart. Steeds meer mensen beseffen dat gezondheid hun belangrijkste goed is. Mijn doel is om mensen te helpen zodat ze weer lekker in hun vel zitten.

Daarom ga ik nu ook met veel energie en enthousiasme een extra PowerSlim center in Rotterdam-Hillegersberg openen. Ik hoop dat ik daar net zoveel enthousiaste PowerSlimmers mag coachen als in mijn center in Ridderkerk! Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Wil jij ook samen met mij ervaren wat het PowerSlim programma voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op www.mooislank.eu of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via monique@mooislank.eu of bel naar 085-0470542.

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Terug naar overzicht