Center van de maand mei: Slim, fit & shine

1 mei 2020

In de maand mei is Slim, fit & shine in Esbeek het PowerSlim center van de maand.

Ik ben Jolanda van Gils-Persoons, PowerSlim coach in Esbeek en omstreken. Ik ben enorm trots dat ik deze maand uitgeroepen ben tot PowerSlim center van de maand!

Ik heb zo’n 14 jaar in het onderwijs gewerkt, waarvan 11 jaar in het speciaal onderwijs. In 2017 kwam ik in aanraking met het PowerSlim programma. Ik was verrast hoe snel ik in de PowerSlim flow zat. En het resultaat mocht er zijn!

Door mijn enthousiasme ben ik mij gaan verdiepen in voeding en het PowerSlim programma. Sinds 2019, mag ik mij PowerSlim voedingscoach noemen. In maart 2019 ben ik gestart met mijn eigen center Slim, fit & shine. Sindsdien heb ik al veel mensen mogen begeleiden naar hun doel en leer ze naast een gezonde levensstijl ook dit te behouden. Nu, ruim een jaar later, realiseer ik me dat ik heel dankbaar ben dat ik die stap genomen heb. En waarom? Omdat er niks mooiers is dan te werken met mensen die oprecht en eerlijk zijn en zichzelf kwetsbaar durven op te stellen op een moment dat het even niet lekker gaat! 

Een gelukkige en een stralende ‘ik’ zijn gun ik iedereen!

Het begeleiden van mijn cliënten doe ik dagelijks met veel plezier! Juist omdat elke cliënt anders is. Ik vind het een uitdaging om op elke wens en aanpak in te spelen en zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoefte van de cliënt. In de consulten kijken we naar de afgelopen week en de resultaten, maar ook naar wat er de komende week komen gaat. Zijn er dingen zoals bijvoorbeeld verjaardagen of etentjes? Dan kijken we samen naar wat verantwoorde keuzes zijn. Maar ook stresssituaties en emotie-eten neem ik mee. Mijn cliënten waarderen mij om mijn eerlijkheid, mijn kennis en mijn empathisch vermogen. Ik neem echt de tijd voor iedereen en ze zijn bij mij geen nummer. Ik probeer wekelijks de tijd af te stemmen op de vraag, ik merk dat dit als erg prettig wordt ervaren. Bovendien geef ik (minimaal) een jaar lang nabegeleiding zodat je ook leert hoe je in balans kunt blijven.

Naast gecertificeerd PowerSlim coach ben ik voedingsdeskundige in opleiding en heb ik diverse cursussen en studies gevolgd op het gebied van voeding en coaching. Ik wil graag op dat vlak op de hoogte blijven. Vandaar dat ik met regelmaat een nieuwe cursus of studie volg zodat ik iedereen op de juiste manier en volgens de laatste richtlijnen kan helpen en adviseren. Bovendien houd ik ontzettend van lekker maar gezond eten en wil ik je graag laten zien hoe makkelijk dat zelf te maken is. Leuke recepten deel ik dan ook met mijn cliënten via mailing. Ik wil anderen laten ervaren hoe makkelijk koolhydraatarme recepten toe te passen zijn in het dagelijks leven!

In deze onzekere periode waar het nieuws over het coronavirus de overhand heeft, probeer ik elk (video)consult positief te houden en aan elke bestelling voeg ik een leuke attentie toe. Deze periode vraagt vanuit mij ook veel creativiteit om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Voor elk probleem zoek ik dan ook een oplossing. Zo ook voor het wegen, mijn Inbody weegschaal biedt de mogelijkheid om in een andere ruimte te wegen. Dit bied ik dan ook aan. Dit heeft als voordeel voor de klant dat je niet alleen het gewicht meet, maar ook het vetpercentage, vochtpercentage, spiermassa en visceraal vetniveau.

Ik ben trots op mijn cliënten dat ze, ondanks alles, niet stoppen met hun traject en hun doel voor ogen houden. Verder wil ik iedereen meegeven om tijd voor jezelf te nemen. Zorg juist nu goed voor jezelf, dat je fit wordt of blijft. De PowerSlim producten en de supplementen zorgen voor een goede ondersteuning. De verleidingen van feestjes, vrijdagmiddagborrels en etentjes zijn er nu niet meer. Juist daarom kun je in deze situatie ook je doel halen. Ik probeer alles van de positieve kant te bekijken en dit zo over te brengen op mijn cliënten. 

Pas goed op jezelf en op anderen!

Wil je graag meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga naar www.slim-fit-shine.nl of neem contact op via info@slim-fit-shine.nl of 06-28969460.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer