Winkelwagen
Terug
3 mei 2021

Center van de maand mei: Gezond Leven Diëtisten

Deze maand is Gezond Leven Diëtisten in Den Haag het PS. food & lifestyle center van de maand mei 2021. Gefeliciteerd!

Deze maand is Gezond Leven Diëtisten in Den Haag het PS. food & lifestyle center van de maand mei. Gefeliciteerd!

Wij zijn het team van Gezond Leven Diëtisten en Gewichtsconsulenten in Den Haag. We hebben er ontzettend veel plezier in om cliënten te helpen bij het bereiken van hun doel en ervoor te zorgen dat ze weer lekker in hun vel zitten.

Wij werken sinds 2 jaar met het PS. food & lifestyle programma. We vinden het fijn dat er een grote keuze is aan verschillende producten, van warme maaltijden tot snacks voor tussendoor.

We zitten met onze praktijk midden in een winkelstraat en cliënten lopen vaak spontaan binnen. Voor ons is een goede service erg belangrijk. Elke dag zijn er twee leden van ons team aanwezig zodat we cliënten direct kunnen helpen. Want als iemand heeft besloten om aan de slag te gaan met het PS. food & lifestyle programma, willen ze natuurlijk direct beginnen!
 
Ons team bestaat uit diëtisten en gewichtsconsulenten en is dus goed opgeleid met een brede kennis over voeding en gezondheid. We werken nauw samen met andere disciplines zoals huisartsen, specialisten en fysiotherapeuten. We gaan dus net een stapje verder voor een goede begeleiding tijdens jouw traject.

Heb je eenmaal je doel bereikt, dan ondersteunen we je graag bij het behouden van het mooie resultaat. Veel cliënten blijven vaak nog jaren bij ons, even voor een praatje of het meten van hun gewicht en lichaamssamenstelling zoals de vet- en spiermassa.

Bel of loop gerust binnen voor een advies. We staan voor je klaar! Kijk voor meer informatie op www.gezondlevendietisten.nl of neem contact op via contact@gezondlevendietisten.nl of 070-3268983. 

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Terug naar overzicht