Center van de maand mei 2019: Voedingscoach Julia Wierdsma

2 mei 2019

Deze maand is Voedingscoach Julia Wierdsma in Tzum PowerSlim center van de maand mei.

Mijn naam is Julia Wierdsma en ik bij voedingscoach bij mijn PowerSlim center in Tzum.
Ik ben in 2018 gestart als PowerSlim coach en heb inmiddels al heel wat mensen mogen begeleiden naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Dit is zo’n mooi en dankbaar proces!

Naast voedingscoach ben ik ook fitnesstrainer. Vier keer per week geef ik bootcamplessen voor jong en oud op onze boerderij. Naast het sporten was er veel vraag naar begeleiding bij een gezond eetpatroon. En zo ontstond de samenwerking met PowerSlim.
Het sluit geweldig op elkaar aan, want sport en voeding zijn beide essentieel voor een gezonde levensstijl. Bij Bootcamp Tzum sporten we buiten in een landelijke omgeving omringt door dieren en natuurlijk schoon. De kracht van de trainingen zijn de gezelligheid, de afwisseling van de oefeningen en het sporten in de buitenlucht.

Mijn visie voor een gezond en evenwichtig eetpatroon kwam helemaal overeen met dat van PowerSlim. Na het zelf te hebben ervaren was ik helemaal overtuigd. Dit is geen dieet, dit is een levensstijl. 6 eetmomenten op een dag, geen shakes maar gevarieerde voeding zo dicht mogelijk bij de natuur. Tijdens het programma leer je anders naar je eten kijken en word je begeleid in het maken van verantwoorde keuzes in voeding, die bijdragen aan je gezondheid. Voor iedere klant is er een programma om maat gemaakt. Er is een groot assortiment aan producten verlaagd in koolhydraten en boordevol eiwitten. Dus je kunt gewoon lekker mee eten met je gezin of partner.

Het succes zit hem in de tijd die wordt genomen om naar je doel te werken en de wekelijkse coaching momenten. PowerSlim is geen quick fix. Je doel bereiken en oude patronen doorbreken kosten tijd. Het is dus tevens een stukje gedragsverandering. Dit zorgt er ook voor dat mijn klanten ook in balans blijven.
Als ik zie dat zij steeds meer kennis krijgen over voeding en beweging, zelfvertrouwen uitstralen, afvallen en hun doelen behalen dan ben ik zo ontzettend trots! Mijn passie is om jou te helpen om het beste uit jezelf te halen. En je hoeft het niet alleen te doen, ik geef je iedere week tips en denk met je mee!

Wil je meer weten? Dan nodig ik je graag uit om eens langs te komen. Maak een afspraak via: www.juliawierdsma.nl of bel of mail me.

julia-wierdsma@hotmail.com – 06-43928685

Ervaringen van PowerSlimmers
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Peggy van Can, 45 jaar uit Baneheide "Hoe is het nu met Peggy?"

Het maakt me trots op wat ik heb bereikt en dat gevoel is zo veel beter dan mezelf weer terug laten vallen in oude gewoontes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>