Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Center van de maand mei 2017: Berino

31 mei 2017

Deze maand is Berino PowerSlim center van de maand mei 2017!

Mijn naam is Bertina van den Berg, eigenaresse van Berino in Grou en Sneek. Wij zijn een beautycentrum waar we een totaalconcept aanbieden. Er is een kapsalon, schoonheidssalon, massagestudio, nagelstudio, fotostudio, zonnestudio en afslankstudio. Tevens hebben wij afslankapparatuur, in combinatie met PowerSlim geeft dit erg mooie resultaten!

Vorig jaar zijn wij gestart met PowerSlim. Ik had niet kunnen dromen dat PowerSlim zo snel zo’n groot succes zou gaan worden!

Onze missie is: ‘iedereen is mooi op zijn eigen manier, maar wel zo dat het jezelf een goed gevoel geeft van eigenwaarde waardoor jij zelfverzekerder wordt en daardoor meer gaat stralen’. Hier worden onze klanten blij van van maar wij nog blijer. Wij zeggen dan ook altijd samen zijn we sterk!

Vorig jaar ben ik mij gaan verdiepen in afslanken omdat wij Spa Wellness in Sneek hebben overgenomen, daar was men erg actief op gebied van afslanken. Ik ben toen gaan zoeken naar een concept wat bij ons past en al snel kwam ik uit bij PowerSlim. Wat mij erg aanspreekt is dat je geen crashdieet volgt maar voldoende blijft eten tijdens het afslanken en dat je wekelijkse consulten hebt als ‘stok achter de deur’. Ook spreekt het mij erg aan dat de maaltijdvervangers niet allemaal shakes zijn maar dat je lekker en gezond kan blijven eten. Onze klanten ervaren hierdoor geen hongergevoel en kunnen het afvallen goed vol houden. We bereiken tot nu toe verbluffende resultaten met PowerSlim!

Wij zijn er van overtuigd dat wij samen de doelen kunnen bereiken die onze klanten wensen, wij zullen daar ook echt alles aan doen. Ook belonen wij onze klanten bij elke 5 kg die ze zijn afgevallen met bijvoorbeeld een behandeling of een PowerSlim product. Na het afslanken geven wij onze klanten een jaar lang nabegeleiding zodat de resultaten ook blijvend zijn en men niet gaat jojo-en.

Wij genieten enorm als onze klanten weer helemaal happy zijn met hun eigen lijf en hopen dat we nog heel veel mensen mogen begeleiden naar een gezond gewicht!

Wil jij ook weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via www.berino.nl, info@berino.nl of 0566-620233!

Ervaringen van PowerSlimmers
Loes Vermeulen, 19 jaar uit Leerdam "Het wordt steeds leuker!*"

Al was ik eerst niet zo gemotiveerd (als mijn moeder), tijdens het programma ben ik steeds enthousiaster geworden. We eten heerlijk en ik heb niets gemist.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marja Hurkens, 63 jaar uit Rosmalen "De nabegeleiding is voor mij een enorme stok achter de deur*"

Ik ben erg blij met het resultaat en blijf daarom voorlopig nog onder begeleiding, want ik merk dat mijn coach een enorme stok achter de deur voor mij is.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer