Center van de maand mei 2016: Puretrition

27 mei 2016

Jolanda Pijpers eigenaresse van Puretrition in Assen begeleidt als orthomoleculaire diëtist, PowerSlim coach en schoonheidsspecialist, cliënten naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Deze maand feliciteren wij Jolanda met de titel PowerSlim center van de maand mei.

“Mijn interesse voor voeding is oorspronkelijk ontstaan vanuit het schoonheidsvak, voor een gezonde huid is goede voeding immers erg belangrijk. In 2012 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanze Hoge school in Groningen en ben ik mij aansluitend gaan specialiseren in de orthomoleculaire geneeskunde en darmtherapie. Dit samen heeft mij doen besluiten om in 2014 te starten met mijn eigen praktijk Puretrition. Hier kun je terecht voor een persoonlijk voedingsadvies op maat, of wanneer je last hebt van een ziekte en/of klacht, coaching en begeleiding tijdens het afvallen incl. gewichtsbehoud en huidverbetering.”

‘Inzicht van binnen, maakt schoonheid van buiten, aandacht voor ieder individu maakt een rijk verschil.’ *

“Voor het afvallen incl. gewichtsbehoud was ik tijdens de start van mijn praktijk op zoek naar een geschikt afvalprogramma. Vanuit mijn praktijkervaring als diëtist is het mij opgevallen dat een voedingsadvies op maat middels gewone voeding vaak lastig vol te houden is, vooral in combinatie met een dieetgeschiedenis, waarin verscheidene diëten al zijn gevolgd. De eerste fasen van een dieet kunnen nog gemakkelijk gaan, maar uiteindelijk komt de fase gewichtsbehoud. Hier is het bij de meeste cliënten belangrijk dat de leefstijl wordt aangepast, om het gewicht op een goede en gezonde manier in balans te kunnen houden.”

“Het grootste belang van een afvalprogramma is daarom de nazorg, zodat er tijdens het afvalprogramma naar een gezonde leefstijl wordt toe gewerkt, met spierbehoud, het geen crash dieet betreft en op een verantwoorde manier gewichtsverlies kan worden bereikt, in combinatie met goede coaching en begeleiding. Daarnaast is er nog een andere belangrijk aspect “beweging”, ook dit is onderdeel van het PowerSlim programma, zodat het complete plaatje klopt.”

“Het echte onderscheid van Puretrition betreft de nazorg van het afvalprogramma, waarbij in de laatste fasen orthomoleculaire voedingsadviezen worden geïntegreerd. Dit houdt in dat er naast de verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten, gekeken wordt naar mineralen, vitamines en spoorelementen.”

“Naast de voedingsadviseringen kun je bij Puretrition terecht voor huidverbetering, hiervoor bieden wij een lichaamswrap aan. In combinatie met het afvalprogramma wordt de huid strak met nog meer verlies van centimeters in omvang. Ik streef ernaar dat je gaat stralen van buiten, wat je kan bereiken als je je goed voelt vanbinnen!”

Wil je ook weer stralen en op een verantwoorde manier afvallen met goede begeleiding? Neem eens een kijkje op mijn website: www.puretrition.nl. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>