Center van de maand mei 2015: BeSlim

29 mei 2015

Alien Kolk- van Dijk deelt haar ervaring over het starten van haar eigen PowerSlim center, BeSlim in Genemuiden. Nu slechts een half jaar later mogen wij haar feliciteren met de titel PowerSlim center van de maand.

Na vele pogingen om af te vallen kwam ik in mei 2014 bij Mariska Mookus in Kampen terecht. Ik wilde graag mijn overtollige kilo’s kwijt en Mariska zou mij daar bij kunnen helpen. In het begin was ik sceptisch hierover, ik had al zoveel geprobeerd. Toch ben ik van start gegaan met het PowerSlim starterspakket. Na een week het PowerSlim programma te hebben gevolgd was ik helemaal om. Het afvallen ging super. Ik moest in het begin wel even wennen aan de smaak en de hoeveelheid eetmomenten per dag, maar ik voelde mij super. Na ongeveer 25 kilo te zijn afgevallen door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma kwam Mariska met het idee om zelf een PowerSlim center te starten in de gemeente Zwartewaterland. Ik moest hier over nadenken omdat ik ook nog werkzaam ben in het ziekenhuis als administratief medewerker.

In november 2014 heb ik de stap gezet om een PowerSlim center te starten in Genemuiden, BeSlim. Nu ruim een half jaar verder kan ik zeggen dat dit bijzonder goed loopt. De producten van PowerSlim zijn gewoon super om mee te werken. Vele mensen die problemen hebben met hun gewicht, weten mij inmiddels te vinden. Zij boeken allemaal succes en hun kilo’s vliegen eraf. De begeleiding tijdens, maar vooral ook na het behalen van het streefgewicht is heel belangrijk. Ik vind het coachen van mijn klanten ook erg leuk om te doen. Doordat ik het PowerSlim programma zelf heb gevolgd, kan ik mij ook goed inleven. Samen met de klant maak ik een compleet en persoonlijk behandelplan. Het is fantastisch om te zien hoeveel meer zelfvertrouwen ze krijgen zodra de resultaten zichtbaar worden. Vanuit die kracht kun je weer verder. Ik leer mijn klanten een gezond eetpatroon aan zodat ze hun streefgewicht ook kunnen behouden.

Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet om mijn eigen PowerSlim center te starten. Na het volgen van de twee PowerSlim cursussen mag ik mijzelf gecertificeerd PowerSlim voedingscoach noemen. Ik hoop dat ik nog vele mensen met overgewicht naar een gezonde lifestyle mag begeleiden. Want PowerSlim werkt echt anders in tegenstelling tot vele andere diëten.

Wil jij ook je overtollige kilo’s kwijt? Ik ben bereikbaar via de mail alienvandijk@hotmail.com Alien.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>