Center van de maand maart 2019: Diëtistenpraktijk Stede Broec

1 maart 2019

Ik ben Lisa Kappert, aangenaam! Jouw PowerSlim-diëtist in West-Friesland. Ik ben oprecht nieuwsgierig naar jouw verhaal en motivatie om aan je levensstijl te werken en sta te popelen je daarbij te ondersteunen: met PowerSlim, omdat het werkt! Sinds het afronden van mijn studie Voeding en Diëtiek ben ik actief als zelfstandig diëtist vanuit mijn eigen diëtistenpraktijk. Mijn praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Stede Broec te Bovenkarspel. Daar werk ik in het belang van mijn cliënten samen met artsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, psychologen en personal trainers.

Met intensieve begeleiding haal ik graag alles voor jou uit de kast om je te begeleiden naar een stralende glimlach, meer zelfvertrouwen en vooral een gezondere levensstijl.

Tijdens het PowerSlim programma staat de persoonlijke benadering centraal. We onderzoeken samen hoe we de PowerSlim leefstijl zo persoonlijk mogelijk kunnen maken. Gelukkig is het PowerSlim assortiment enorm uitgebreid en is er genoeg keuze. Wanneer jij je doel hebt behaald gaan we nog één jaar lang samen aan de slag met het creëren van een gezonde leefstijl, waarbij je mooi in balans blijft.

Het werk als PowerSlim diëtist geeft mij ontzettend veel voldoening en ik kan wel zeggen dat ik met enorm veel plezier mijn werk doe. Ik hoop nog veel mensen te mogen helpen!

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is mogelijk om jouw afspraak online te plannen, op www.dietistenpraktijkstedebroec.nl. Of stuur een mailtje naar dietistenpraktijkstedebroec@outlook.com of bel naar 06-53541478.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>