Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Center van de maand maart 2016: Slim & Beautiful Afslanksalon Middelburg

25 maart 2016

Bij Slim & Beautiful Afslanksalon Middelburg ben je aan het juiste adres als het om afslanken gaat. Eigenaresse Sandy Thiel – Niemantsverdriet heeft zich weten te specialiseren in het begeleiden van mensen met overgewicht. We feliciteren Sandy met de titel PowerSlim center van de maand maart.

Je wilt graag afvallen, maar zoekt nog de juiste methode? Wordt het met voeding of liever meer bewegen? Of een combinatie. Dat je twijfelt tussen alle hedendaagse methodes en mogelijkheden is niet zo vreemd. Er is zoveel op de markt… maar wat werkt er nu voor jou?

Sandy Thiel – Niemantsverdriet heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht, “Mede door mijn eigen ervaringen kan ik mij heel goed in de klant verplaatsen. Daardoor hebben wij bij Slim & Beautiful ook uit eigen oogpunt geleerd om klanten centraal te stellen en weten we wat de klanten van ons verwachten. Persoonlijke aandacht en interesse in de klant is het belangrijkste”.

“Ik zie het als mijn missie om bij te dragen aan de gezondheid van de mensen. Daarom heb ik voor PowerSlim gekozen. Het is geweldig om mensen weer te zien stralen, en weer blij zijn als ze in de spiegel kijken. Wij hebben al veel mensen naar een gezonde levensstijl geholpen. Het is fantastisch om de klant wekelijks fitter, energieker en zelfverzekerder terug te zien komen. De begeleiding vind ik een erg belangrijk aspect. Ik probeer mijn klanten te allen tijden te motiveren, adviseren en coachen. Hebben ze even een moeilijk moment? Ik ben er voor ze als ‘stok achter de deur’. Niet alleen tijdens het PowerSlim traject, maar ook erna! Daarom is de begeleiding bij ons, tijdens en nadat je doel behaald is, ook gratis.

“Bij Slim & Beautiful staan we voor je klaar om je te ondersteunen in jouw weg naar een gezond en vitaal lichaam. Wil jij je weer lekker in je vel voelen? Neem dan contact met ons op, info@slimandbeautiful.nl  

www.slimandbeautiful.nl

Ervaringen van PowerSlimmers
Loes Vermeulen, 19 jaar uit Leerdam "Het wordt steeds leuker!*"

Al was ik eerst niet zo gemotiveerd (als mijn moeder), tijdens het programma ben ik steeds enthousiaster geworden. We eten heerlijk en ik heb niets gemist.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marja Hurkens, 63 jaar uit Rosmalen "De nabegeleiding is voor mij een enorme stok achter de deur*"

Ik ben erg blij met het resultaat en blijf daarom voorlopig nog onder begeleiding, want ik merk dat mijn coach een enorme stok achter de deur voor mij is.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer