Center van de maand juni: Balansie

8 juni 2020

Deze maand is Balansie in Wommels het PowerSlim center van de maand juni 2020.

Ik ben Siegrid Schuitmaker en sinds 2019 gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. Sinds twee jaar werk ik als coach en begeleid ik mensen naar een leuker en lichter leven in mijn praktijk Balansie in Wommels.

Jaren geleden kwam ik tot het inzicht dat mijn leefstijl erg ongezond was. Ik bewoog weinig, at onregelmatig, de verkeerde dingen en daarbij rookte ik heel veel. Vanaf het moment dat ik besloot dat ik zo niet langer wilde, heb ik stapje voor stapje een einde gemaakt aan mijn ‘slechte gewoonten’. Ik stopte met roken, viel ruim 25 kilo af, gooide alle spelletjes van mijn smartphone af, ging zelfs hardlopen en deze zomer zal ik mijn tweedehands racefiets met de Friese wegen laten kennismaken.

Ik volgde een opleiding tot lifecoach en kwam daar tot de ontdekking dat ik het coachen in de vingers heb. Ik leerde te relativeren, keuzes te maken en verantwoordelijkheid te dragen. Het smaakte naar meer en in 2019 heb ik daarom de gedrags-coachopleiding gevolgd.

Rond de periode van afronding van die opleiding ontdekte ik het PowerSlim programma en zo opende ik in december 2019 de deuren van Balansie. Alles leek samen te vallen; de geweldige producten, de begeleiding en de back-up van PowerSlim en het stijgende aantal succesvolle cliënten die over mijn drempel stapten zorgden dat ik vol vertrouwen het nieuwe jaar in sprintte.

Natuurlijk was ik even uit mijn evenwicht door Corona maar ik ontdekte ook direct dat mijn opleidingen en ervaring mij een unieke kans boden. Het begeleiden van klanten op afstand kon ik immers al!

De meeste cliënten zie ik natuurlijk wekelijks in mijn praktijk en wat was het een prachtig half jaar. Er hebben al veel mensen hun doel bereikt en zij weten dat prima vast te houden. De afspraken gaan gewoon door, want in balans blijven is eigenlijk veel moeilijker dan je doel bereiken. Daar is echt een verandering van je leefstijl voor nodig. Mijn deur staat voor al mijn klanten open zolang zij mij nodig hebben en dat PowerSlim juist die gratis nabegeleiding biedt maakt dat ik zo tevreden ben met het hele concept.

Deze week blikte ik terug op het afgelopen half jaar en keek ik naar de doelen die ik in oktober stelde. Vanaf de dag dat mijn praktijk geopend werd wist ik dat het goed zou komen. Niet vanzelf, maar ik werk er graag heel hard voor. Ik werk aan mijn zichtbaarheid op social media en blijf mezelf ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk vlak.

En nu iedereen weer buiten komt en ze de prachtige resultaten van mijn cliënten in het echt zien, wordt het drukker en drukker!

Als coach probeer ik de mensen die ik begeleid (en die daarvoor openstaan) te verbinden in een groep. Mijn #samenslank challenge groep bestaat dan ook uit ruim 35 enthousiaste mannen en vrouwen die elk een persoonlijk doel gesteld hebben voor de maand juni. We zijn gestart met een fysieke bijeenkomst en sluiten ook gezamenlijk af. Ondertussen dagen ze elkaar uit en zie ik ze samen activiteiten ondernemen. En juist op die manier zorgen ze er samen voor dat elk van hen zijn/haar doel ook echt gaat behalen.

Dat is de manier waarop ik coach, waarbij ik ook altijd oog houd voor jou als individu. Als je je hierdoor aangesproken voelt dan nodig ik je van harte uit voor een gratis kennismakingsgesprek bij mij in de praktijk of telefonisch.

Wil je graag meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga naar www.balansie.nl of neem contact op via info@balansie.nl of 06-15906119.

Ervaringen van PowerSlimmers
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Peggy van Can, 45 jaar uit Baneheide "Hoe is het nu met Peggy?"

Het maakt me trots op wat ik heb bereikt en dat gevoel is zo veel beter dan mezelf weer terug laten vallen in oude gewoontes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer