Center van de maand juni 2019: Vaessen Voedingsadvies

3 juni 2019

PowerSlim center Vaessen Voedingsadvies in Schinnen is deze maand PowerSlim center van de maand juni 2019.

In 2006 ben ik mijn eigen diëtistenpraktijk gestart na werkervaring opgedaan te hebben in een ziekenhuis en thuiszorgorganisatie. Vanaf september 2017 ben ik daarnaast ook gaan werken met het PowerSlim concept.

Als diëtist heeft mijn hart altijd gelegen bij de begeleiding van cliënten, zowel individueel als in groepsverband. In die tijd kwam ik tot de conclusie dat voor veel mensen enkel een dieetadvies niet toereikend was. De oplossing vond ik in de verhouding van koolhydraten ten opzichte van eiwitten en vetten in een koolhydraatbeperkt dieetadvies op maat.

Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar een aanvullend concept om mensen op een snellere, maar nog steeds verantwoorde manier te kunnen helpen hun doel te bereiken. Dat is het PowerSlim programma geworden, waar ik nu al geruime tijd succesvolle resultaten mee behaal samen met mijn cliënten.

De combinatie van PowerSlim en mijn vakkennis als diëtist bleek een goede formule te zijn. Ik kijk naar de mogelijkheden, de haalbaarheid en realiseerbaarheid van ieders persoonlijke doel. Ik geloof namelijk niet in standaard oplossingen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en vanuit die context werk ik aan een passend advies. Het gevoel dat mijn cliënten ervaren bij mijn aanpak staat daarbij bovenaan. Dat is de basis waarop ik graag iets wil betekenen voor mijn cliënten!

www.vaessenvoedingsadvies.nl

Ervaringen van PowerSlimmers
Miranda Kemp, 36 jaar uit Montfoort "Ik heb nu veel meer structuur in mijn eetpatroon*"

Ik plan nog steeds voor een hele week het avondeten. Ik doe nu één keer per week boodschappen en haal alleen de boodschappen die op mijn lijstje staan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>