Center van de maand juni 2017: Centrum Balans

28 juni 2017

Deze maand is Centrum Balans het PowerSlim center van de maand juni 2017.

Centrum Balans richt zich op face-, body- en mindbehandelingen zoals o.a. huidvernieuwing, overgewicht, figuurcorrectie en Sensi-therapie. Centrum Balans, gelegen in Blaricum, bestaat 34 jaar en houdt zich 24/7 bezig met een gezonde en evenwichtige lifestyle.

Margriet van der Leeden, eigenaresse van Centrum Balans, heeft zelf alle diëten, boeken en programma’s de revue laten passeren in de afgelopen jaren. Echter, zonder het gewenste resultaat. Eindelijk heeft Margriet een manier gevonden voor haar cliënten en voor zichzelf, om naast behandelingen, zoals Cryo-lipide en Lymfedrainage waarmee je centimeters verliest, ook blijvend vet in kilo’s te verliezen. Die manier is PowerSlim!

Margriet aan het woord:
Omdat ik zelf alle stappen doorlopen heb, kan ik met mijn cliënten het juiste resultaat behalen door ze bij te staan en te motiveren op de moeilijke momenten welke voor mij zeer herkenbaar zijn. Wat mij het meeste aanspreekt is dat de maaltijdvervangers vergelijkbaar zijn met reguliere voeding. Door het aanbod van brood, pasta, nootjes, chips en nog veel meer koolhydraatarme producten binnen het programma is het gemakkelijk vol te houden. Je kan gewoon met je gezin mee-eten en toch afvallen. Uit eten of een feestje is geen stress meer. Samen met mij ga je voorbereid op pad om de valkuilen te herkennen en te omzeilen.

Samen staan we sterk en de begeleiding gaat verder dan alleen het weegmoment.*

Een van onze cliënten schreef:
Voor mij zit het succes van PowerSlim niet alleen in de repen en de vervangende producten (die trouwens echt heel lekker zijn). Het succes is dat ik elke week Margriet mag bezoeken. Een coach die mij leert dat ik gewoon mens mag zijn en fouten mag maken. Margriet is iemand die mijn valkuilen doorziet en mijn successen viert. Een coach die veel meer doet dan ongetwijfeld in het boekje staat. Een jaar lang zit ik aan haar vast, of de kilo's er nu af zijn of niet. Want één ding is zeker, het lastigste moet nog komen. Volhouden....

Volhouden is wat PowerSlim zo succesvol maakt!
Een jaar lang begeleiding en coaching om je nieuwe lifestyle te behouden. Bij Centrum Balans krijg je alle handvatten om het roer voorgoed om te gooien. Vanuit alle windrichtingen worden wij bezocht voor de behandelingen die wij aanbieden. Ons scoringspercentage is hoger dan gemiddeld, wat mede te danken is aan het feit dat we niet alleen de buitenkant behandelen maar ook de binnenkant.

Wij bieden een totaalpakket aan als oplossing voor een gezonde en een evenwichtige lifestyle.
Een combinatie die uniek is! Tijdens een vrijblijvend en gratis consult kunnen wij je nauwkeurig informeren omtrent welke behandeling je nodig hebt, de kosten en de te verwachten resultaten. Vertrouw op jouw succes en maak vandaag nog die afspraak via www.centrum-balans.nl, +31 (0)6 -51 13 43 31 of info@centrum-balans.nl!

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>