Center van de maand juni 2016: Super Shape Rosmalen

16 juni 2016

Deze maand is Super Shape in Rosmalencenter van de maand. Een toonaangevende diëtistenpraktijk op het gebied van afvallen. Wat maakt dit center zo succesvol? Wij vroegen het eigenaresse Eveline van de Waterlaat.

Al meer dan 8 jaar begeleidt ze vanuit meerdere invalshoeken mensen bij het behalen en behouden van hun streefgewicht. Ze is naast gediplomeerd diëtist ook Toegepast Psycholoog. Maar bovenal weet ze zelf heel goed hoe het is om niet lekker in je vel te zitten, omdat je te zwaar bent.

“Dat gevoel wanneer je de vakantiefoto’s bekijkt en denkt: help! Ben ik dat écht?”

Eveline: “Ken je het gevoel dat je bekruipt wanneer je de vakantiefoto’s bekijkt en denkt: help! Ben ik dat écht? Dat moment waarbij je in bikini moet, maar helemaal niet lekker in je vel zit en wel door de grond kan zakken. Bijna iedere vrouw maakt dit mee, ook ik. Toen kwam er een punt waarop ik dacht: dit moet anders. Ik ben verschillende diëten gaan uitproberen. Het was geen gemakkelijke weg. Toen ik met veel pijn en moeite 10 kg was afgevallen, dacht ik; dit moet beter kunnen. Ik ben vervolgens gaan onderzoeken wat echt werkt.”

In de afgelopen jaren hebben jullie honderden mensen succesvol gecoacht bij het afvallen. Hoe doen jullie dat precies?

Eveline: “Ik begeleid mijn cliënten zoals gezegd vanuit meerdere invalshoeken. Met mijn eigen ervaring, die van mijn cliënten en met mijn theoretische achtergrond, heb ik een betrouwbare methode ontwikkeld die je motiveert en de hulpmiddelen biedt om je streefgewicht te bereiken én te behouden. Ik ben sinds enkele jaren eigenaresse van Super Shape. Hier pas ik het PowerSlim afslankprogramma toe in combinatie met persoonlijke coaching en heb ik de afgelopen jaren (inmiddels) samen met mijn collega Karlijn honderden mensen succesvol gecoacht bij het afvallen. Een aantal van deze succesverhalen kun je bekijken op onze website.”

“Iedere vrouw verdient het om lekker in haar vel te zitten en dit ook echt van binnen te voelen.”

Eveline: “Natuurlijk, begint alles bij de motivatie vanuit jezelf. Maar een gezonde en snelle methode om af te vallen en een stok achter de deur, dat wil zeggen iemand die je uit de put helpt als het even niet lukt en meejuicht als het goed gaat, had het afslankproces voor mij een heel stuk gemakkelijker gemaakt. Dat wens ik andere vrouwen ook toe. We zorgen er niet alleen voor dat je bewust wordt van wat je eet en leren je niet alleen wat je moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad. We helpen je ook bij het mentale deel om weer écht lekker in je vel te zitten. Ook na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder onze begeleiding om terugval te voorkomen. Zodat jij jaar na jaar weer vol zelfvertrouwen naar jezelf kan kijken.’

Wil je ook weer lekker in je vel zitten?

Bekijk dan de website van Super Shape: www.super-shape.nl Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of volg de facebookpagina van Super Shape. Diëtisten Eveline en Karlijn delen hier dagelijks tips, recepten en succesverhalen.

Ervaringen van PowerSlimmers
Miranda Kemp, 36 jaar uit Montfoort "Ik heb nu veel meer structuur in mijn eetpatroon*"

Ik plan nog steeds voor een hele week het avondeten. Ik doe nu één keer per week boodschappen en haal alleen de boodschappen die op mijn lijstje staan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>