Center van de maand juli: Feelgood Voedingscoach

11 juli 2020

Deze maand is Feelgood Voedingscoach in Nieuwerkerk aan den IJssel het PowerSlim center van de maand juli 2020.

Ik ben Susanne, jouw PowerSlim voedingscoach en ervaringsdeskundige op het gebied van een gezonde levensstijl.

Ik ben nooit een maatje 36 geweest. Vond ik ook niet nodig. Ik hou van gezelligheid en lekker eten. Ik kon het ook altijd redelijk goed in de hand houden en zag mezelf nooit als ‘te dik’. En in de spiegel viel het ook reuze mee… Maar ja ik wist natuurlijk ook wel dat ik nooit van de zijkant in de spiegel keek en dat ik elke keer schrok als ik in de etalageruit mijn weerspiegeling zag.

Ik ben een periode erg ziek geweest en veel kilo’s aangekomen. Sporten kon toen niet en ik lag veel in bed. Eind 2018 kreeg ik eindelijk groen licht van mijn cardioloog om aan mijn levensstijl te mogen en kunnen werken. Maar hoe ga je dan te werk? Ik had niet de illusie dat ik dat helemaal alleen kon doen met minder snoepen en veel fruit eten. En mijn doel bereiken met elke dag sla en spa rood? Nou nee. Ik zocht naar een programma waarmee ik een gezonde levensstijl zou aanleren, die ik ook kan blijven vasthouden. Ik vond het belangrijk dat ik gewoon kon blijven eten, geen crashdieet met alleen maar shakes. En ik wilde hulp. Een coach die mij hierbij helpt. Ik kwam terecht op de website van PowerSlim en de knop ging ter plekke om. Op 2 januari 2019 begon ik met het starterspakket van PowerSlim.

In de eerste week had ik al resultaat! Eindelijk weer het gevoel van controle terug en de producten van PowerSlim zijn gewoonweg ook lekker. Ik heb zo vaak de opmerking gekregen van mijn tienerzoons dat mijn eten er lekkerder uit zag dan dat van hen.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ik en voel me fantastisch!

Ik sta zo achter het PowerSlim programma dat ik de switch gemaakt heb van 23 jaar werken in het vastgoed, naar gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. En dat voelt goed. Daar komt ook de naam vandaan: Feelgood. Ook jij verdient dat!

Wie ik ben? Ik ben jouw Feelgood coach, jouw steun en toeverlaat. Ik help je, motiveer je, geef je advies en steun je. We vieren samen de resultaten en delen de moeilijke momenten want natuurlijk is het niet altijd makkelijk. Ik weet dat en help je er doorheen. We zien elkaar elke week en nemen dan samen de afgelopen week door. Waar liep je tegenaan, wat ging goed of wat vond je lastig? Samen bekijken we de voortgang en ook kijken we vooruit. Wat staat er volgende week op de planning? Wat wil je voorbereiden en waarbij kan ik je helpen met tips en tricks? Tenslotte kiezen we weer nieuwe producten uit voor de week. Wat vind je lekker en wat is makkelijk in jouw dagelijks leven? Want gezond en verantwoord eten kan en moet ook een feestje zijn, toch?

Mijn passie is om, met mijn kennis en ervaring, jou te helpen om gelukkiger te worden met jezelf, je lijf en je dagelijks leven. Natuurlijk moet jij de knop omzetten, maar ik ga je helpen! Het maakt niet wat je doel is, of je veel sport of eigenlijk niet, druk bent op kantoor of vaak thuis bent, man bent of vrouw, jong of oud(er). Als ik het kan, kun jij het ook!

Wil je graag meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga naar www.feelgoodvoedingscoach.nl of neem contact op via info@feelgoodvoedingscoach.nl of 06-38308763.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer