Center van de maand juli: De Lijndienst

1 juli 2021

Gefeliciteerd Elvira, jouw PowerSlim center de Lijndienst is deze maand het PowerSlim center van de maand juli ’21.

De eeuwige strijd

“‘Was alles maar zo makkelijk als aankomen…’ Deze woorden heb ik vaak uitgesproken. Te vaak. Want zolang ik me kan herinneren, worstel ik met mijn gewicht. Ik heb zo’n beetje alle diëten wel een keer geprobeerd, maar nooit was er een blijvend resultaat.

Mijn naam is Elvira, dertiger, samenwonend met Joost en trotse mama van dochter Romée. Werkzaam als Klantmanager Werk, dol op sarcasme en verslaafd aan chocolade. Als íemand weet wat het is om te zwaar te zijn en (vr)eetbuien te hebben, ben ik het wel. Gevoelig als ik ben voor zichtbaar resultaat bij een ander, zat ik begin 2013 aan tafel bij een PowerSlim coach in de buurt. Ik startte en in de zomer van datzelfde jaar wist ik mijn doel te bereiken. Met de steun van mijn coach en de lekkere producten ging het bijna moeiteloos. Zelfvertrouwen nam de plek in van mijn onzekerheid. Elvira 2.0 was een feit.

Door een paar vervelende omstandigheden in mijn privé leven verviel ik helaas weer terug in mijn oude gewoontes. Ik lapte de eetregels aan mijn laars en viel weer in alle valkuilen op het gebied van voeding en verslaving. Omdat ik me hierbij helemaal niet lekker in mijn vel voelde, ben ik opnieuw de strijd aangegaan. Wederom met PowerSlim, want dit programma gaf mij eerder houvast, structuur en het snelle resultaat dat ik nodig had. En ook nu lukte het mij weer mijn doel te behalen!

Zelf als PowerSlim coach aan de slag

Tijdens dit traject ben ik gaan schrijven over mijn dynamische relatie met eten. Als uitlaatklep, in alle eerlijkheid en met een vleugje humor en zelfspot. Zo is mijn blog ‘Vetgedrukt’ ontstaan. Mede door de herkenning van de lezers in mijn verhaal, heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen en anderen te coachen met PowerSlim als succesformule. Mijn eigen Lijndienst werd geboren en het lintje werd begin januari 2018 feestelijk doorgeknipt aan de Productieweg 1 te Roermond. Mijn missie: van mijn shit een hit maken.  

Nu, 3,5 jaar en ruim 100 klanten later is mijn gevecht tegen de kilo’s nog steeds niet gestreden. Niet altijd makkelijk, maar vaak wel dé reden voor veel van mijn klanten om juist voor De Lijndienst te kiezen. Er zit een bourgondische ervaringsdeskundige aan de andere kant van de tafel die weet hoe het is en hoe (oneerlijk) het vaak voelt. Dat schept een band en maakt het traject een stuk toegankelijker.

Een schouder en een uitlaatklep

Overgewicht is zoveel meer dan alleen een teveel aan kilo’s. Ik ben niet alleen die stok achter de deur, maar vaak ook een schouder, een uitlaatklep en een vriendin. En dat maakt het coachen bij De Lijndienst zo bijzonder en leuk. Het geeft mij energie en (zelf)vertrouwen en dit geef ik graag door aan mijn klanten. Mét resultaat. Vele dames en heren hebben hun doelen de afgelopen jaren behaald!

Als PowerSlim (lijf)coach wil ik mensen graag kennis laten maken met de succesformule van dit programma, mijn persoonlijke ervaringen delen en lotgenoten motiveren tot verandering. Want gelukkiger, fitter en zelfverzekerder zijn gun ik iedereen, inclusief mezelf.

Ik heb de stap tot verandering gezet, wanneer zet jij hem?”

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Kijk op www.lijn-dienst.nl of neem contact met me op via info@lijn-dienst.nl of 06-24239316.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer