Center van de maand juli 2019: Slim Center Rijssen

1 juli 2019

Slim Center Rijssen is deze maand het PowerSlim center van de maand juli 2019.

Mijn grootste passie is altijd al eten geweest. “Als een Bourgondiër door het leven!” zou voor mij een passend motto geweest kunnen zijn. Echter, is het als werkende moeder van twee kids (en gestopt met roken) best lastig om dan ook nog gezond te blijven eten. Buiten dat is “diëten” een woord dat niet in mijn woordenboek past. Want lekker eten moet je niet ontnomen worden, toch?!

Toch wenste ik een andere versie van mezelf, wat meer zelfvertrouwen en gewoon weer “lekker in m’n vel” kunnen zitten.

Na vele pogingen is mij dit gelukkig met PowerSlim wél gelukt! En dat zonder moeite. Lekker en gevarieerd blijven eten (geen shakes) en goed te combineren met een druk sociaal-, werk-, en gezinsleven.

Dit heeft mij doen beslissen hier mijn werk van te maken en inmiddels ben ik sinds oktober 2018 een trotse PowerSlim coach! Ik wil graag dat meer mensen deze manier van leven ontdekken.

Als ervaringsdeskundige zorgt het ervoor dat ik mijn kennis met mijn cliënten kan delen en begrijp ik waar pijnpunten kunnen liggen. Ik help je jouw doel te bereiken, maar vooral ook een nieuwe en gezondere levensstijl aan te leren. Met het PowerSlim programma en mijn coaching behaal je en behoud je jouw doel zonder het genieten en lekker eten te hoeven missen.

Mijn motto is dan ook : “I'm not dieting, I’m changing my lifestyle”

Ervaringen van PowerSlimmers
Miranda Kemp, 36 jaar uit Montfoort "Ik heb nu veel meer structuur in mijn eetpatroon*"

Ik plan nog steeds voor een hele week het avondeten. Ik doe nu één keer per week boodschappen en haal alleen de boodschappen die op mijn lijstje staan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>