Center van de maand januari: ProvideCareMieke

7 januari 2021

Deze maand is ProvideCareMieke in Urmon het PowerSlim center van de maand januari 2021, gefeliciteerd Mieke!

Mijn naam is Mieke, ik ben 48 jaar en nu alweer twee jaar PowerSlim voedingscoach in mijn center in Urmond.

Hoe is ProvideCareMieke ontstaan?

Zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met behoud van mijn gewicht. Door mijn werk als verpleegkundige viel het niet altijd mee om regelmatig te eten en daardoor in balans te blijven. Werk, familie, vrienden en vriendinnen, voldoende rust, bewegen en gezond eten... begin er maar aan!

Mijn eigen ervaring met het PowerSlim programma

Na zelf het PowerSlim programma een aantal jaar geleden gevolgd te hebben, heb ik het effect van het programma zelf ervaren. Lekker eten, variatie, voldoende eetmomenten, geen dips meer na het eten en mezelf veel beter voelen, heeft me doen besluiten om vanaf 1 januari 2019 mijn eigen PowerSlim Center te openen.

Ik ervaar het als een voorrecht dat ik al veel mensen heb mogen begeleiden naar hun doel en een nieuwe, gezonde leefstijl. Belangrijk voor mij is het contact met mijn cliënt. Oprechte interesse tonen en begrijpen wat er in iemands leven speelt en welke valkuilen er bijvoorbeeld zijn. Op deze manier ontstaat er vertrouwen en ga je samen de verbinding aan.

Mijn achtergrond als verpleegkundige geeft me veel houvast en verdieping. Gezondheidsklachten die vaak meespelen bij overgewicht zijn niet vreemd voor mij. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er voldoende tijd is en een kopje koffie staat uiteraard altijd klaar. 

Er wordt heel wat afgelachen in mijn center en vreugdedansjes worden regelmatig opgevoerd. Maar uiteraard kan ik ook streng en duidelijk zijn als de situatie daar om vraagt.

Naast mijn werk als voedingscoach ben ik Powerwalk instructeur en geef ik Mindful Run en Mindful Walk cursussen. (Helaas gooit corona momenteel roet in het eten)

Ik geloof namelijk erg in de combinatie van voeding en beweging. Sporten is niet voor iedereen weggelegd maar bewegen kan iedereen!

Het nieuwe jaar is net begonnen en er zijn veel nieuwe PowerSlimmers gestart. Door Corona zijn veel mensen bewust geworden van hun gezondheidssituatie en hebben de weg naar mijn center gevonden. Ik kijk er naar uit om met veel enthousiasme en energie mensen op weg te helpen naar een gezonde leefstijl en een zelfverzekerd lichaam.

Wil jij ook samen met mij ervaren wat het PowerSlim programma voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op www.providecaremieke.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@providecaremieke.nl of bel naar 06-19948165.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer