Center van de maand januari: Monique van Wessum afslankcoach

6 januari 2020

Deze maand is Monique van Wessum Afslankcoach in Best het PowerSlim center van de maand.

Ik ben Monique van Wessum en sinds 2013 ben ik gecertificeerd PowerSlim voedingscoach in het Brabantse plaatsje Best. Voordat ik als voedingscoach aan de slag ging had ik een eigen restaurant, Quatre Bras in Best. Door mijn jarenlange ervaring in het restaurantwezen en mijn persoonlijke interesse in gezonde voeding was de match met PowerSlim snel gemaakt.

Mede door de opleidingen van PowerSlim en de begeleiding vanuit PowerSlim kan ik wel zeggen dat ik een expert ben geworden op het gebied van afslanken, voedingsadviezen en lekker en gezond eten.

Ik ben zelf een echte Bourgondiër en hou van lekker eten en een glaasje wijn. Ik denk dat mijn kracht is dat ik mijn cliënten begrijp wanneer ze een keer uit de bocht zijn gevlogen. Ik ben als coach streng en direct en door mijn inlevingsvermogen komen ze graag bij mij terug.

Iedere maand geef ik samen met kok Peter van de Heuvel kookworkshops. Ik nodig dan een aantal PowerSlimmers en andere geïnteresseerden uit en samen laten wij zien hoe je met PowerSlim gemakkelijk en snel, gezond en lekker kan koken. Ook plaats ik altijd veel recepten en lekkere ideeën op mijn Facebook en Instagram pagina om zo mijn PowerSlimmers te inspireren met lekkere, koolhydraatarme recepten.  

Ik heb nu al veel mensen naar een gezonde levensstijl mogen begeleiden. Ik krijg daar ontzettend veel energie van! Nu aan het begin van 2020 heb ik alweer nieuwe PowerSlimmers die met hun gezonde voornemens aan de slag willen. Ik heb weer zin in het nieuwe jaar!

Wil jij ook samen met mij ervaren wat het PowerSlim programma voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op www.moniquevanwessum.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via info@moniquevanwessum.nl of bel naar 06-54900412.

Ervaringen van PowerSlimmers
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 53 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer