Center van de maand januari 2019: Studio Lianne

7 januari 2019

In februari 2014, bijna 5 jaar geleden dus, ben ik gestart als PowerSlim coach. Natuurlijk niet zonder eerst zelf wat uit te hebben geprobeerd. Ik vind PowerSlim een fantastisch programma. Intussen heb ik velen met veel succes mogen begeleiden naar hun doel. Ik merk dat mijn PowerSlimmers het zeer positief vinden om ‘s avonds gewoon met het gezin mee te kunnen eten. Ook de 6 eetmomenten op een dag worden als fijn ervaren en de producten en recepten als lekker.

Daarnaast staat persoonlijke aandacht en intensief contact hoog in het vaandel. PowerSlimmers kunnen mij 24/7 appen met vragen of wanneer ze het moeilijk hebben. Maar gelukkig krijg ik ook veel vrolijke en positieve appjes waarin PowerSlim geprezen wordt!

En jij wil (snel) resultaat maar wel op de juiste manier. Dat vind ik zó enorm belangrijk! Behoud van je spiermassa en je energielevel spelen een grote rol in je proces. De weg naar je doel is niet altijd even gemakkelijk, laat staan als je jezelf er ook nog eens futloos bij voelt.

Na een gratis en vrijblijvend adviesgesprek, doen we een volledige lichaamsanalyse waarna het makkelijker is een duidelijk en haalbaar doel af te spreken samen.

Het werk als Powerslim coach geeft ons veel voldoening en het enthousiasme van de mensen, die elke week weer mooie resultaten boeken, maakt ons ook enthousiast. We hopen nog veel mensen te mogen helpen! Dit kan zo wel in Honselersdijk als Monster.

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. info@studio-lianne.nl of 06-13616849.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>