Center van de maand januari 2016: Stralend.nu

22 januari 2016

Deze maand is Stralend.nu PowerSlim center van de maand januari. Eigenaresse Dora Batelaan vertelt wat haar center zo uniek maakt en waarom haar klanten stralend haar center verlaten.

“Dankzij een lieve vriendin, Nicole Verbeek van Body Slim, kwam ik in aanraking met het PowerSlim afslankprogramma. Ik ben direct op cursus gegaan om een PowerSlim voedingscoach te worden. De cursus was erg leuk en leerzaam en ben vrijwel direct van start gegaan om mensen te begeleiden naar hun gewenste streefgewicht.

Elke week zie ik blije gezichten van de resultaten die behaald worden. Ik ben 24 uur bereikbaar per dag voor mijn klanten, via app, sms en mail. Zodra ze een moeilijk moment kennen mogen zij mij altijd benaderen. Daarnaast geef ik mijn klanten ook tips mee om bijvoorbeeld de vakantieperiode, het Sinterklaasfeest of Kerstmis goed door te komen. Ik spreek vaak vooraf het menu met ze door en begeleid ze zodat ze toch kunnen genieten van een heerlijke maaltijd.

Inmiddels weet ik wanneer mijn klanten moeilijke punten bereiken. Ik ben er dan om ze te stimuleren om door te gaan. Als ze een mijlpaal bereikt hebben, krijgen ze van mij een cadeau. Bij Stralend.nu staan ook een paar leuke tassen en is er wat make up. Anthony van Oriflame zorgt hiervoor en geeft regelmatig iets leuks cadeau aan de mensen. Bijvoorbeeld een heerlijke gezichtsbehandeling. Ook werk ik samen met lokale ondernemers als Quinty mode in Malden en met Nagelsalon Selina in Molenhoek. Mijn klanten krijgen dan een manicure, gelnagels, een leuke shawl, kledingadvies op maat of een kleurenanalyse. Allemaal leuke dingen om mijn klanten positief te steunen.

Daarnaast werk ik samen met Sportcentrum de Laco in Malden, waar mijn klanten met korting kunnen sporten. Ik vind bewegen namelijk erg belangrijk. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat mijn klanten weer stralen. Van binnen en van buiten.

Het motto van Stalend.nu is ook, “Stralend van binnen en buiten”. Dit geldt natuurlijk niet alleen tijdens het afvallen maar ook voor de periode nadat mijn klanten hun streefgewicht hebben behaald. Ik blijf iedereen nog een tijd begeleiden. In het begin elke week, dan om de twee weken en zo bouwen we af. Sommige klanten komen gewoon een “bakkie doen” voor de gezelligheid. Ik vind het fantastisch om te zien dat mijn klanten nog steeds op gewicht zijn en zo goed in hun vel zitten. Ik heb echt eer van mijn werk.

Mijn klanten werken voor mij als zonnecellen, ze leveren mij energie en daardoor kan ik altijd gemotiveerd en enthousiast mijn klanten begeleiden, ondersteunen en coachen naar een blijvend gezond gewicht. Via mond tot mond reclame komen er dan ook vaak nieuwe klanten bij mij binnen, en ook via mijn Facebook-pagina krijg ik leuke reacties. Voor mij en mijn klanten is PowerSlim een enorm succes.

stralend.nu

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>