Center van de maand februari 2016: Schoonheidssalon en medisch pedicure Diana

19 februari 2016

Diana Tromp, eigenaresse van Schoonheidssalon en medisch pedicure Diana, deelt enthousiast haar ervaring als PowerSlim voedingscoach. Deze maand benoemen we Schoonheidssalon en medisch pedicure Diana tot PowerSlim center van de maand februari.

‘Mijn naam is Diana Tromp en ik ben 50 jaar oud. Ik heb zelf een aantal pogingen gedaan om af te vallen. Ik was langzamerhand weer een aantal kilo’s aangekomen en na verschillende diëten geprobeerd te hebben bleef ik last hebben van het bekende jojo-effect. Ik was het zo beu, dus ik ging omzoek naar een afslankprogramma waarbij je gewoon mag blijven eten én met goede begeleiding.

Ik kwam uit bij het PowerSlim afslankprogramma. Het beviel mij zo goed! Ik mocht 6 keer per dag genieten van de heerlijke PowerSlim producten aangevuld met groente en vlees of vis. Ik had mijn streefgewicht zo behaald en ik weet dit gewicht op heden nog steeds vast te houden.

Ik was zo blij met mijn nieuwe ik, dat ik dit andere mensen ook gunde. Ik besloot mij te scholen tot PowerSlim voedingscoach. Het is een geweldige beslissing geweest om met PowerSlim te gaan werken. Ik zie mijn cliënten zelfverzekerder en energieker worden. Mijn cliënten gaan zeker niet minder eten, maar ik leer ze anders eten. Hierdoor weten ze straks hoe ze hun gewenst gewicht ook kunnen behouden.

Het enthousiasme van de cliënten maakt het coachen ook zo ontzettend leuk. Samen bereiken we meer successen dan ooit. Tijdens de wekelijkse consulten bespreek ik de voortgang van de cliënt en motiveer en steun ik ze waar nodig. Nadat ze op hun streefgewicht zijn mogen ze nog een jaar lang bij mij terugkomen. Zijn ze na een jaar nog steeds op hetzelfde gewicht, dan krijgen ze van mij een voetenbehandeling cadeau.

Bij mij ben je professioneel in handen voor je gezicht en voeten én nu ook voor de innerlijke ik. Van top tot teen en van binnen naar buiten.

www.dianatromp.nl