Center van de maand januari 2015: La Peau Satin

12 januari 2015

Deze maand is La Peau Satin PowerSlim center van de maand. Een toonaangevend center op het gebied van huidverbetering en afvallen. Eigenaresse Willy van Loon vertelt wat haar center zo uniek maakt. I

In september 2012 zijn Tamara de Stigter en ik gestart met onze Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging. In eerste instantie klein van opzet, met één behandelruimte in Beusichem. Al snel merkten we dat we naar een grotere behuizing moesten omzien. Ons oog viel op een pand in Leerdam. We konden daar 7 behandelkamers realiseren. Dat was voor ons een prachtige kans om, naast huidverzorging, ook ‘afvallen’ te gaan aanbieden.

We hebben ons goed verdiept in het aanbod naar afslankmethodes en -producten en kwamen daardoor al snel met PowerSlim in contact. Gelijk bij het eerste gesprek waren we overtuigd. Met een dergelijke variatie aan producten en de goede smaak ervan, moet het voor een ieder haalbaar zijn om gewicht te verliezen.

Tamara en ik hebben het programma gevolgd. Hierdoor weten we goed hoe het voor onze klanten voelt om te ‘PowerSlimmen’. Daarnaast kennen we ook allebei de uitdagingen van het ‘op gewicht blijven’. Met deze praktijkervaring, de PowerSlim cursussen en de inspirerende symposia die PowerSlim geeft, hebben we nu al honderden klanten naar een blijvend lager gewicht gecoacht.

Onze klanten zijn allemaal enthousiast over de producten. ‘Ik heb helemaal niet het idee dat ik aan het lijnen ben’, horen we ze vaak zeggen. Sommigen hebben bij de eerste kennismaking het idee dat ze met shakes te maken krijgen en zijn dus blij verrast met producten zoals toast, muesli, sesam lijnzaadbrood en de PowerSlim varianten voor aardappelpuree, rijst en pasta. De tussendoortjes zijn echte traktaties. Doordat ze zesmaal per dag een eetmoment hebben, krijgen ze geen honger en is het programma goed vol te houden.

Natuurlijk kent men ook moeilijke momenten, vooral degenen die 20 kilo of meer willen afvallen. Klanten mogen ons altijd bellen, e-mailen, appen of kunnen naast de wekelijkse consulten ook nog even langskomen. We kijken dan samen met de klant waarom hij/zij het op dat moment moeilijk heeft en zoeken samen naar een manier om uit die dip te komen. Het gaat dan vaak niet over honger, maar over emoties zoals boosheid, verdriet, teleurstelling of vermoeidheid. Als je die emoties het hoofd kunt bieden zonder te gaan snaaien, heb je veel gewonnen.

Er is bij onze vestiging in Leerdam altijd iemand aanwezig. Onze collega Rebecca helpt PowerSlim-klanten die tussendoor producten komen kopen en begeleidt ook klanten die tijdens het afvallen gebruik maken de PowerFit en SlimLinePOD.

Wij hopen nog veel klanten uit Leerdam, Beusichem en de omliggende plaatsen te begeleiden naar een blijvend gezond gewicht.

Hartelijke groet,

La Peau Satin, Willy van Loon

Meent 50
4141 AD Leerdam

Smalriemseweg 9a
4112 NA Beusichem

0345-724905

info@lapeausatin.nl

www.lapeausatin.nl

Ervaringen van PowerSlimmers
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Peggy van Can, 45 jaar uit Baneheide "Hoe is het nu met Peggy?"

Het maakt me trots op wat ik heb bereikt en dat gevoel is zo veel beter dan mezelf weer terug laten vallen in oude gewoontes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>