Center van de maand februari: The Slimmer Me

1 februari 2021

The Slimmer Me in Berkel en Rodenrijs is deze maand het PowerSlim center van de maand februari, gefeliciteerd!

Ik ben Esther Woutersen, 36 jaar en woon en werk in Berkel en Rodenrijs. Ik ben nu bijna 6 jaar werkzaam als PowerSlim coach bij mijn eigen center The Slimmer Me.

Als geen ander ben ik bekend in de wereld van afslanken en diëten.  Na vier zwangerschappen en een bourgondisch leven waren de kilo’s er langzaam aangeslopen. Zo kwam ik in aanraking met PowerSlim. Na zelf succesvol te zijn afgevallen ben ik mij in de voedingsleer gaan verdiepen.

Wat ik vaak terug hoor van cliënten is dat ik heel persoonlijke coaching geef. Ik kan me goed inleven in wat diegene meemaakt maar kan ook met feiten en kennis onderbouwen waarom je iets wel of niet moet doen. Dat stukje kennisoverdracht vind ik heel belangrijk. Niet alleen het programma volgen maar ook begrijpen waarom het ene wel werkt en het andere niet. Zo geef je de cliënt ook meer tools om daarna zelf de balans te kunnen houden.

Wat ik het allerleukste vind is de verscheidenheid aan mensen die ik dagelijks in mijn praktijk zie langskomen. Iedereen met een eigen achtergrond, een eigen verhaal en een eigen doel. Ik probeer, ondanks dat PowerSlim een standaard lijn volgt voor iedere afvaller, het programma altijd te finetunen op wat die persoon nodig heeft of wat bij zijn of haar leefstijl past. Ik probeer het individu te zien die voor mij zit, en probeer aandacht te geven door tussendoor eens te appen, iemand te feliciteren met de verjaardag van zijn of haar kind of te vragen naar een doktersafspraak van eerder die week. Het feit dat ik een goed geheugen heb, is in dit geval dus erg handig! :-)

Door de coronacrisis is het werk het afgelopen jaar wat uitdagender geworden en is meer flexibiliteit nodig. Toch doe ik dit werk met heel veel plezier en hoop nog vele jaren al coach voor PowerSlim werkzaam te blijven.

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga naar www.theslimmerme.nl of neem contact op via info@theslimmerme.nl of 06-53671371.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer