Winkelwagen
Terug
1 februari 2019

Center van de maand februari 2019: Slim & Shape

Ik ben Els Jansen, jouw PowerSlim coach in Bladel en omstreken. In 2013 ben ik mijn studio Slim & Shape gestart, waar ik mensen begeleid om hun doel te bereiken.

In de maand februari is Slim & Shape in Bladel het PowerSlim center van de maand. 

Ik ben Els Jansen, jouw PowerSlim coach in Bladel en omstreken. In 2013 ben ik mijn studio Slim & Shape gestart, waar ik mensen begeleid om hun doel te bereiken. Want weer lekker in je vel zitten, dat is wat ik iedereen gun!

Naast gecertificeerd PowerSlim coach ben ik gediplomeerd voedingsdeskundige en heb ik diverse scholingen gevolgd, onder andere over orthomoleculaire voeding, motiverende gespreksvoering en emotie-eten.

De groeiende vraag maakte het mogelijk om per juli 2018 Michelle aan mijn team toe te voegen. Michelle is afgestudeerd aan de HAN, opleiding voeding en diëtiek, en door haar specialisme is zij bevoegd om cliënten met een medische indicatie te begeleiden . 

De focus van Slim & Shape is “Weer lekker in je vel komen!”. Voor elke persoon maken we samen een plan op maat. Tijdens het volgen van het PowerSlim programma is er een wekelijks consult. We bespreken dan de week, waarbij je valkuilen en gevoelens ook ter sprake komen.

En ga je uit eten? Dan kijken we samen naar de menukaart wat je beste keuze zal zijn. Je doorloopt verschillende fases in het programma tot het moment daar is en je je doel hebt behaald! De periode hierna blijven we je coachen om zo samen in balans te blijven. Want we weten allemaal dat dat de grootste uitdaging is.

Ben jij er klaar voor? Ga jij voor die zelfverzekerde, nieuwe jij?

Maak een afspraak en kom langs! Wij geven je graag informatie over ons programma! Kijk op de webiste www.slim-shape.nl of bel naar 06-15419335.

Lees ervaringsverhalen
Linda en Miranda, 35 jaar uit Nijkerk "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar uit Woerden "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
Terug naar overzicht