Center van de maand februari 2019: Slim & Shape

1 februari 2019

In de maand februari is Slim & Shape in Bladel het PowerSlim center van de maand. 

Ik ben Els Jansen, jouw PowerSlim coach in Bladel en omstreken. In 2013 ben ik mijn studio Slim & Shape gestart, waar ik mensen begeleid om hun doel te bereiken. Want weer lekker in je vel zitten, dat is wat ik iedereen gun!

Naast gecertificeerd PowerSlim coach ben ik gediplomeerd voedingsdeskundige en heb ik diverse scholingen gevolgd, onder andere over orthomoleculaire voeding, motiverende gespreksvoering en emotie-eten.

De groeiende vraag maakte het mogelijk om per juli 2018 Michelle aan mijn team toe te voegen. Michelle is afgestudeerd aan de HAN, opleiding voeding en diëtiek, en door haar specialisme is zij bevoegd om cliënten met een medische indicatie te begeleiden . 

De focus van Slim & Shape is “Weer lekker in je vel komen!”. Voor elke persoon maken we samen een plan op maat. Tijdens het volgen van het PowerSlim programma is er een wekelijks consult. We bespreken dan de week, waarbij je valkuilen en gevoelens ook ter sprake komen.

En ga je uit eten? Dan kijken we samen naar de menukaart wat je beste keuze zal zijn. Je doorloopt verschillende fases in het programma tot het moment daar is en je je doel hebt behaald! De periode hierna blijven we je coachen om zo samen in balans te blijven. Want we weten allemaal dat dat de grootste uitdaging is.

Ben jij er klaar voor? Ga jij voor die zelfverzekerde, nieuwe jij?

Maak een afspraak en kom langs! Wij geven je graag informatie over ons programma! Kijk op de webiste www.slim-shape.nl of bel naar 06-15419335.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>