Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Center van de maand februari 2018: Hart for Her Vught

7 februari 2018

Mijn naam is Miranda Caliari-Korver. Ik ben sinds ruim 11 jaar eigenaresse van Hart for Her Vught, een vrouwenfitness club met rond de 320 leden. Tijdens deze jaren ben ik meerdere malen benaderd om een afslankprogramma aan te bieden binnen mijn club, maar ik werd pas echt enthousiast van PowerSlim. Daarom ben ik 5 jaar geleden een samenwerking aangegaan.

Intussen heb ik velen met veel succes mogen begeleiden naar hun streefgewicht en merk ik dat men het zeer positief vindt om ‘s avonds gewoon met het gezin mee te kunnen eten. Er ervaart eigenlijk nooit iemand honger tijdens het programma, men vindt de producten lekker en men kan gebruik maken van de vele recepten die op de PowerSlim site staan. Daarnaast, misschien wel het belangrijkste, ben ik een wekelijkse stok achter de deur en oprecht betrokken bij elke klant.

Natuurlijk gaan we eerst samen een vrijblijvend gesprek aan en vraag ik wat de leef- en voedingsstijl tot nu toe is. In dit gesprek geef ik bovendien alle nodige info en tenslotte doen we een volledige lichaamsanalyse waarna het makkelijker is een duidelijk en haalbaar doel af te spreken samen.

Het fijne van het PowerSlim programma is ook dat, wanneer het beoogde doel is gehaald, we elkaar maandelijks spreken, wegen en meten om zodoende op lange termijn gezond en vitaal te blijven. Het is en blijft mijn grote passie de klant gelukkig te zien worden, zowel lichamelijk als geestelijk.

Mijn klanten kiezen er ook vaak voor om een combi te maken, dus af te slanken met PowerSlim en erbij te gaan fitnessen bij Hart for Her: anders eten dus en je body ‘shapen’ door spierversterking en meer conditie!

Hart for Her is een zeer kleinschalige en persoonlijke club waardoor mijn team en ik de klant perfect kunnen begeleiden. Uiteraard volg je eerst een vrijblijvende proefles.

Wil je samen met mij ervaren wat PowerSlim voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via www.samennaarslank.nl of bel naar 06-11275717

Ervaringen van PowerSlimmers
Saskia van Bakel, 38 jaar uit Rosmalen "Is dit wel iets voor mij en houd ik dit vol?*"

Ik vroeg me af: ‘Is dit wel iets voor mij en houd ik dit vol?’. Gelukkig viel dit enorm mee. Ik at 5 keer per dag en de PowerSlim producten smaakte ook lekker.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sharon Hendriks, 37 jaar "Hoe is het nu met Sharon?"

In het voorjaar van 2017 deelde Sharon ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer