Center van de maand februari 2018: Hart for Her Vught

7 februari 2018

Mijn naam is Miranda Caliari-Korver. Ik ben sinds ruim 11 jaar eigenaresse van Hart for Her Vught, een vrouwenfitness club met rond de 320 leden. Tijdens deze jaren ben ik meerdere malen benaderd om een afslankprogramma aan te bieden binnen mijn club, maar ik werd pas echt enthousiast van PowerSlim. Daarom ben ik 5 jaar geleden een samenwerking aangegaan.

Intussen heb ik velen met veel succes mogen begeleiden naar hun streefgewicht en merk ik dat men het zeer positief vindt om ‘s avonds gewoon met het gezin mee te kunnen eten. Er ervaart eigenlijk nooit iemand honger tijdens het programma, men vindt de producten lekker en men kan gebruik maken van de vele recepten die op de PowerSlim site staan. Daarnaast, misschien wel het belangrijkste, ben ik een wekelijkse stok achter de deur en oprecht betrokken bij elke klant.

Natuurlijk gaan we eerst samen een vrijblijvend gesprek aan en vraag ik wat de leef- en voedingsstijl tot nu toe is. In dit gesprek geef ik bovendien alle nodige info en tenslotte doen we een volledige lichaamsanalyse waarna het makkelijker is een duidelijk en haalbaar doel af te spreken samen.

Het fijne van het PowerSlim programma is ook dat, wanneer het beoogde doel is gehaald, we elkaar maandelijks spreken, wegen en meten om zodoende op lange termijn gezond en vitaal te blijven. Het is en blijft mijn grote passie de klant gelukkig te zien worden, zowel lichamelijk als geestelijk.

Mijn klanten kiezen er ook vaak voor om een combi te maken, dus af te slanken met PowerSlim en erbij te gaan fitnessen bij Hart for Her: anders eten dus en je body ‘shapen’ door spierversterking en meer conditie!

Hart for Her is een zeer kleinschalige en persoonlijke club waardoor mijn team en ik de klant perfect kunnen begeleiden. Uiteraard volg je eerst een vrijblijvende proefles.

Wil je samen met mij ervaren wat PowerSlim voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via www.samennaarslank.nl of bel naar 06-11275717

Ervaringen van PowerSlimmers
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Peggy van Can, 45 jaar uit Baneheide "Hoe is het nu met Peggy?"

Het maakt me trots op wat ik heb bereikt en dat gevoel is zo veel beter dan mezelf weer terug laten vallen in oude gewoontes.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>