Center van de maand december: STERKoaching

1 december 2020

Dit keer zetten wij PowerSlim coach Jeanine graag in het zonnetje, haar center STERKoaching is deze maand het PowerSlim center van de maand december 2020. Gefeliciteerd!

Op mijn 18e rolde ik als inkoper de harde zakenwereld in. Al snel werd duidelijk dat ik een leuker mens was als ik ook de ‘zachtere’ kant van mij zelf bleef ontplooien. Ik studeerde in de loop der jaren o.a. antroposofische psychologie, coaching, kindercoaching medische basiskennis en bedacht me enkele jaren geleden dat het wellicht tijd was om er iets mee te doen.

Omdat leefstijl, voeding en verschillende eetpatronen ook altijd mijn aandacht hadden, besloot ik op 1 januari 2019 mijn eigen praktijk te openen in vitaliteitscoaching. Met het PowerSlim programma vond ik een fijne manier om mijn klanten te helpen met de stap naar een koolhydraatarme levensstijl. Intussen ben ik hormoon therapeut in opleiding en lijken alle puzzelstukjes prachtig in elkaar te passen.

Ik heb geleerd volledig in mijn kracht te staan en met veel passie begeleid ik nu mensen naar de allerbeste versie van zichzelf. Het allermooist vind ik als ik van mijn klanten terug krijg dat alles bespreekbaar is in mijn praktijk en ze handvaten krijgen waar ze echt iets aan hebben. Dàt en de na-foto’s waarop niet alleen het behaalde resultaat zichtbaar is, maar vooral de mooie, krachtigere uitstraling van mijn cliënten opvalt, maakt dat ik elke dag blij ben met de carrièreswitch die ik heb gemaakt! 

Wil je graag meer weten of een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken? Ga naar www.sterkoaching.nl of neem contact op via jeanine@sterkoaching.nl of 06-43494836.

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer